ABNY
Image default
Dienstverlening

Diensten Glazenwasser Zoetermeer

Gisteren is glazenwasser Zoetermeer, van SOC Facilitair weer eens langsgekomen. Dit is een bedrijf dat door het gehele land allerlei diensten uitvoert. Deze lopen uiteen van het wassen van ramen tot het schoonmaken van muren waarop gespoten is met graffiti. Ik ben terecht gekomen bij SOC Facilitair, door een vriend van mij. Hij vertelde over SOC en vertelde dat hij nog nooit zo’n goede glazenwasser was tegengekomen als deze. Ik werd geïnteresseerd omdat ik al een aantal weken opzoek was naar een goedkope glazenwasser Zoetermeer. Momenteel is de glazenwasser al meerdere malen langs gekomen en ben ik zeer tevreden over het resultaat. Lees in deze blog mijn ervaring en wat SOC Facilitair allemaal aanbiedt aan diensten.

Ervaring met Glazenwasser Zoetermeer

Mijn ervaring met glazenwasser Zoetermeer, is zoals al veel eerder gezegd is, super! Momenteel heeft SOC al meerdere malen mij ramen van mijn huis en de ramen van het kantoorpand welke ik bezit schoon gemaakt. Het resultaat is super en dus zeker een aanrader. SOC werkt snel, netjes en de kwaliteit is super! De glazenwasser is naast netjes ook streeploos en altijd stipt optijd. Meestal is hij er zelfs al wat eerder om alle spullen welke hij moet gebruiken klaar te maken en klaar te zetten. Na het klaarzetten begint hij met het schoonmaken van de ramen en daarna ruimt hij alles meer netjes op en kan je direct een afspraak maken voor de volgende keer!

Overige diensten

Naast het wassen van glazen doet SOC Facilitair nog veel meer. SOC is namelijk al sinds 1990 toonaangevend in de wereld van facilitaire diensten. Ze zijn gespecialiseerd in schoonmaak, reiniging, glasbewassing en vloeronderhoud. Maar daarnaast doen ze ook aan Sanitair- / interieurreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijdering en dakgootreiniging.

Ben jij opzoek naar een Glazenwasser Zoetermeer? Maar weet je niet waar je deze moet vinden? Kijk dan eens op soc-facilitair.nl en bekijk de diensten die ze aanbieden!