ABNY
Image default
Dienstverlening

Afscheid collega

Helaas heb ik binnenkort te maken met afscheid collega en daarvoor zoek ik een cadeau, wat ik uiteindelijk bij Jilster heb gevonden. En ik kan het iedereen aanbevelen! Want wat wij daar met een groep collega’s hebben gemaakt is echt heel erg origineel. Het is namelijk een tijdschrift geworden. Maar dat hebben wij zelf helemaal kunnen inrichten en ontwerpen. Dus met allerlei persoonlijk geschreven teksten van collega’s inclusief foto’s. Graag leg ik in dit blogje uit hoe wij Jilster hebben gevonden, hoe alles in zijn werk is gegaan en wat het eindresultaat is geworden.

Cadeau afscheid collega zoeken

We zijn dus voor afscheid collega een cadeau gaan zoeken. En hebben daar ook op gezocht om zodoende iets origineels te vinden. Wij hadden daar allemaal (een groep collega’s van de afdeling waar onze collega zal gaan vertrekken) nog geen ervaring met zo’n afscheidscadeau te kopen. En al gauw kwamen wij de website van Jilster tegen. Eerst stonden er nog allerlei dingen met standaard cadeau’tjes zoals een gedicht etc. Maar bij Jilster kun je dus je eigen tijdschrift ontwerpen en laten drukken. Ideaal! En ook de voorbeelden zagen er hartstikke leuk uit. Daarom hebben we op een avond dan ook met elkaar afgesproken om te bespreken of dat dit het afscheidscadeau gaat worden wat wij graag willen geven. En daar was iedereen het dan ook al gauw over eens.

Tijdschrift ontwerpen

Wij zijn vervolgens dan dus ook begonnen met het ontwerpen van het tijdschrift. Wij hebben allemaal zelf een stukje tekst geschreven met een anekdote die diegene en onze collega samen hebben meegemaakt, voorlopig niet meer zullen vergeten. En nu het in het afscheidscadeau komt al helemaal niet!

Nadat alles af was en er mooie foto’s in waren geplakt, hebben we het bij Jilster laten drukken. Een paar werkdagen later was het al binnen. En het zag er prachtig uit!