ABNY
Image default
Hobby en vrije tijd

3d Pen voor kids

Ik ben moeder van een druk gezin. Drie kids tussen de 8 en 13 jaar, daar heb je je handen aan vol.  Zeker op de regenachtige dagen in de vakanties is het soms lastig iets te verzinnen om ze bezig te houden, dus ben ik vaak op zoek naar spelletjes en leuke activiteiten die we samen binnen kunnen doen. Maar laatst hoorde ik van een andere moeder over de 3d pen. Ze had er een aangeschaft voor haar dochter en die is er sindsdien helemaal aan verknocht. Ze schijnt de mooiste dingen te maken met haar 3d pen.

Een 3d pen kopen

Ik heb me even verdiept in de werking van de pen, de veiligheid etc. en ik was echt verrast. Ik werd er zelf ook enthousiast over, dus heb ik een pen besteld. Niet de duurste, maar gewoon een instapmodel waar ook verschillende gekleurde filamenten bij zaten. De kinderen vochten er bijna om, ze vonden het alle drie enorm leuk om er iets mee te maken. Ik heb kleurplaten gebruikt die ze met de pen konden overtrekken, zo konden ze oefenen met de pen. Ik kwam er al snel achter dat er nog 2 pennen bij moesten komen.

Nieuwe ontwikkelingen

Inmiddels hebben al mijn kinderen een eigen 3d pen. Het is leuk om te zien hoe ze elkaar inspireren om nieuwe modellen te maken en ze helpen elkaar als het lastig wordt. Alhoewel de 3d pen in eerste instantie een vermaak was tijdens slecht weer, is het uitgegroeid tot een hobby voor al mijn kids. We houden ook de nieuwe ontwikkelingen in de gaten, want elke keer komen er weer nieuwe mogelijkheden bij. Onlangs zijn ze op school ook met de 3d pennen gaan werken. Toen konden mijn kinderen al laten zien wat ze allemaal hadden gemaakt, erg leuk!

https://www.goedkope3dpen.nl