ABNY
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waar vind ik een incassobureau in de regio Bennekom?

Na de zoveelste debiteur was ik het zat, ik moet in zee gaan met een incassobureau. En wel zo snel mogelijk. Want door die debiteuren krijg ik nu problemen met het betalen van mijn rekeningen. Ik verkoop schoenen aan detaillisten, zelf ben ik werkzaam als financieel manager van een groothandel in zomer, winter, sport en wandel schoenen. Deze verkopen wij in grote eenheden en zodoende ook aan de debiteuren waar wij nu last van hebben. Natuurlijk begrijpen wij het dat er mensen zijn die niet meteen hun rekeningen kunnen betalen, echter is het dan wel noodzakelijk dat dit doorgegeven wordt zodat wij afspraken kunnen maken, zodat het niet in 1 keer betaald moet worden, maar in termijnen, bijvoorbeeld een X-bedrag per maand. Maar als ze dat ook niet doen, en niet reageren op mailtjes, belletjes en betalingsherinneringen per brief, dan weet ik het ook niet meer. Lees in deze blog welke acties ik heb ondernomen en waarom ik Incasso Advocaten heb ingeschakeld.

Googelen op Incassobureau

Ik ben gaan googelen op incassobureau en kwam terecht bij Incasso Advocaten. We hebben last van relatief veel debiteuren echter verschillende deze erg in achterstanden. Dit loopt namelijk honderden euro’s uiteen! Ik ben dus gaan googelen op acties die ik dan kan ondernemen en een veelvoudig terug komend punt is het inschakelen van een incassobureau. Ik ben dus informatie gaan opzoek over een incassobureau, want ik had er wel eens van gehoord maar nog nooit mee samengewerkt. Maar dat werd dus wel eens tijd!

Inmiddels is het twee maanden later en incassobureau van Loon heeft mij goed geholpen. Ze hebben er inmiddels voor gezorgd dat er betalingsafspraken gemaakt zijn en dat ik van verschillende klanten het geld ontvangen heb! Ik wil daarom Incasso Advocaten heel erg bedanken voor hun hulp en inzet en wanneer ik ze nogmaals nodig heb twijfel ik niet en bel hen direct! Heb jij ook last van debiteuren? Kijk dan eens op incassoadvocaten.nl.