ABNY
Image default
Zakelijke dienstverlening

MS Office trainingen

Regelmatig krijgen wij nieuwe versies van MS Office software. Ik moet er elke keer weer erg aan wennen. Soms heeft een programma ook een totaal nieuwe interface en dan duurt het weer tijden voordat ik hier weer aan gewend ben geraakt. Ik merk dat ik niet de enige ben die hier elke keer mee worstelt. Gelukkig heb ik een collega die alles binnen no time begrijpt en alles overal weet te vinden, dus die helpt me wel weer verder. Maar al met al kost het leren omgaan met een nieuwe versie altijd veel tijd. Dus dit moet anders.

Migratietrainingen voor MS Office

Toen ik laatst te horen kreeg dat we binnenkort overstappen naar MS Office 2010 zag ik de bui alweer hangen. Dus ben ik op zoek gegaan naar een training waarbij ik snel leer omgaan met deze nieuwe software. Er is een breed aanbod aan opleidingscentra, dus dat is het probleem niet. Maar ik wil wel met mijn collega’s in de buurt een training volgen en uiteraard ook bij een opleider die ruime ervaring heeft met opleidingen voor Office software en in het bijzonder een tailorit.nl/excel/. Dat was dus eigenlijk mijn criteria waarop ik zocht, naast een redelijke prijs natuurlijk. En ik wilde het in één dag achter de rug hebben.

Inhouse training ideaal

Ik vond een opleidingscentrum TailorIT die voldeed aan mijn wensen. Een trainingsdag kost 295 euro, maar omdat wij met een redelijke groep waren, kunnen we voor praktisch hetzelfde bedrag de training inhouse volgen. Beter kan het niet. Dat scheelt reistijd en hebben wij alles bij de hand. Ik heb een afspraak met de trainer die ons ook nog even bezoekt om te kijken hoe we op onze locatie zo efficiënt mogelijk de opleiding kunnen volgen. En wat ik ook heel prettig vind; we kunnen zelf de datum bepalen. Ik vind het perfect, zo’n inhouse training.