ABNY
Image default
Kinderen

Wat zijn pampers

Wat zijn Pampers?

Pampers is een merk wat zich richt op baby producten. Er zijn Pampers doekjes, Pampers kleding, maar Pampers is vooral bekend om zijn luiers. Deze luiers worden door veel ouders gezien als luiers van uitstekende kwaliteit. Ouders over heel de wereld zweren bij Pampers! Dat betekent gelukkig niet dat je veel geld moet uitgeven aan het kopen van Pampers luiers, want er zijn genoeg aanbiedingen op het internet te vinden. Een Pampers aanbieding is zo gevonden.

Waarom kiezen voor Pampers?

Gebruik maken van een aanbieding Pampers betekent niet dat je het merk minder steunt; sterker nog, deze aanbiedingen zijn een prima manier om te zien of Pampers luiers je nu echt bevallen. De meeste ouders zijn het echter met ons eens: Pampers is het beste luiermerk. Waarom? Dat lees je in dit lijstje:

  • Pampers geeft om veiligheid. De stof die in de Pampers luiers gebruikt wordt, wordt altijd zorgvuldig getest in een laboratorium. De stof mag geen giftige stoffen bevatten en is gemaakt van een fijngeweven materiaal wat lekker aanvoelt op iedere huidsoort. Pampers geeft ook om allergieën en doet er daarom alles aan om de luiers niet te behandelen met chemicaliën.
  • De beste manier om een merk te verbeteren gericht op baby’s, is de wereld van baby’s verbeteren. Daar gelooft Pampers ook echt in! Sterker nog, de laatste paar jaren verpakt Pampers zijn luiers in betere materialen en minder plastic, waardoor er jaarlijks meer dan 400 trucks niet hoeven te rijden op de weg. Dat is goed voor het milieu.