ABNY
Image default
Vervoer en transport

TaxiLux.nl

Ik was op zoek naar een zakelijke taxi en ik kwam op de website van TaxiLux.nl. Ik moet deze regelen omdat ik een tijdje zelf niet kan rijden omdat ik een ongeluk heb gehad en ik rust moet houden met mijn benen. Daarom heb ik een taxi nodig die mij naar klanten kan brengen en naar diverse vergaderingen. Ik wil geen taxi die ondertussen ook dronken jongeren vervoert want daar zit ik dus totaal niet op te wachten. Ik wil gewoon normaal vervoert worden, maar wel in stijl. Ik wil een chauffeur die mij overal heen kan brengen zonder dat er conflicten ontstaan en ik wil het gezellig hebben in de auto. Ik weet dat ik een veeleisend iemand ben maar als ik voor iemand werk wil je diegene het liefst ook zo makkelijk mogelijk maken. Maar hoe kwam ik eigenlijk bij TaxiLux.nl? Ik ben gaan zoeken naar taxibedrijven, hoe lees je in dit blogje.

Zoeken op Taxi Utrecht

Allereerst ben ik gaan zoeken op Taxi Utrecht. Dit deed ik door dat te Googelen want dat leek me de meest verstandige keuze. Ik kwam een heleboel websites tegen, maar ook van de taxibedrijven die ik juist niet wilde hebben. De taxi’s die dus de dronken jongeren vervoeren door Utrecht maar daar zat ik natuurlijk helemaal niet op te wachten. Ik kwam later dus een zakelijke taxi tegen, namelijk TaxiLux.nl. Die beloven wel dat ze geen dronken jongeren vervoeren maar gewoon een nette, zakelijk taxibedrijf zijn die alleen zakelijke klanten aannemen en vervoeren. Ik voelde me hier prettig bij en heb gevraagd of ze mij naar vergaderingen konden brengen en dat was geen probleem. Ik heb een zeer goede ervaring gehad met TaxiLux.nl en ze hebben mij zonder gezeur gebracht waar ik naartoe wilde. Het personeel is zeer vriendelijk en ik ben blij dat ik voor TaxiLux heb gekozen. Ik raad daarom TaxiLux.nl aan bij iedereen als het gaat om een zakelijke taxi in Utrecht!