ABNY
Image default
Vervoer en transport

Schuimfolie op rol brengt veel voordelen met zich mee

Schuimfolie kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. De folie wordt vaak gebruikt voor verhuizing, transport en is geschikt als isolatiemateriaal voor een ondervloer. De folie is gemaakt van polyetheen. Dit materiaal wordt veel gebruikt en is gemaakt van kunststof.

Het verpakkingsmateriaal is geschikt voor het beschermen van fragiele producten op een oppervlakte. Dit komt omdat de folie elastisch, schokabsorberend en veel bescherming biedt aan een oppervlakte. Door gebruik te maken van deze folie voorkom u krassen en onnodige beschadigingen. De gesloten celstructuur van de folie biedt namelijk optimale bescherming tijdens transport. Deze celstructuur zorgt ervoor dat de schuimfolie isolerend, scheurbestendig en schokabsorberend is.

Schuimfolie biedt bescherming tijdens een zending

Zoals eerder in het artikel al duidelijk werd kan schuimfolie voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Over het algemeen wordt de folie gebruikt voor transport en verhuizing. Het verpakkingsmateriaal zorgt er namelijk voor dat dat fragiele artikelen zoals: schilderijen, vazen, glaswerk, elektra en andere kostbaarheden worden beschermd. De folie wordt vaak gebruikt in combinatie met noppenfolie. Deze folie vangt de zwaardere klappen op tijdens een verhuizing of transport. Schuimfolie daarentegen biedt een extra bescherming om krassen en schade te voorkomen.

Schuimfolie kopen op rol gaat snel en gemakkelijk

Binnen onze webshop hebben wij een ruim aanbod aan schuimfolie. De folie wordt verkocht op rol en is in verschillende formaten te verkrijgen. Doordat de maten uiteen lopen is het handig om vooraf te bepalen hoeveel folie u nodig heeft. Op deze manier komt u niet tot verassingen te staan en weet u zeker dat het juiste formaat wordt aangeschaft. Vindt u het lastig om een keuze te maken en heeft u vragen over onze folie? Geen probleem. Wij helpen u graag verder met het maken van een keuze. U kunt namelijk vrijblijvend contact opnemen en advies krijgen. Op deze manier hopen wij u te voorzien van de juiste informatie.

http://noppenfoliexl.nl/schuimfolie.html