ABNY
Image default
Vervoer en transport

Vensterenveloppen om kleine pakketten te versturen

Lekker makkelijk, vensterenveloppen voor het versturen van kleine pakketten

Enveloppen we gebruiken en zien ze nog iedere dag en iedereen heeft ze in huis. Enveloppen zijn er in allerlei verschillende kleuren en formaten. Rood, roze, geel, groen, blauw noem maar op. Een envelop heeft 3 kanten die vast zijn geplakt en één losse kant hier kan je de brief of het gene wat in de envelop moet bij instoppen. Langs de losse zijde zit een plakrandje deze kan een plakrand hebben die je nat moet maken om hem te kunnen laten plakken, maar ook kan hij een strip hebben binnenin die je er vanaf kan halen, als deze eraf is kan je de envelop dicht plakken. Enveloppen worden gebruikt om voornamelijk brieven en kaarten mee te versturen. Op de blanke kant van de envelop schrijf je dan waar de brief naar toe moet worden gestuurd en een postzegel komt in de rechter bovenhoek en op de flap van de envelop zet je je eigen adres voor als de brief niet goed wordt verstuurd of er iets mis is gegaan met de verzending, dan wordt deze retour gestuurd naar de gene die de brief verstuurd heeft. Als je een kaart in de winkel koopt zit hier vaak een envelop bij. En anders zijn er nog blanco witte enveloppen te koop in winkels vaak nog voor minder dan €1,-. Ook wordt geld vaak gegeven in een envelop. Een envelop kan ook aan de binnenkant zo zijn gemaakt dat als je hem in het zonlicht houd je niet de inhoud kunt bekijken en dan dus verplicht bent om de envelop te openen. Vensterenveloppen hebben vaak deze speciale binnenkant, omdat dit meestal zakelijke brieven zijn die er in zitten.

Betekenis vensterenvelop

Vensterenveloppen worden zo genoemd omdat niet de hele envelop van papier is maar er een doorzichtig rechthoekig gedeelte er in zit dit is van plastic en hier staat de naam en adres van de geadresseerde op. Ook deze formaten verschillen heel erg. Vaak komen vensterenveloppen van bedrijven. Bij bedrijven staan de naam van het bedrijf en soms ook het logo van het bedrijf staat hier in weergeven. Vooral brieven van banken hebben een speciale binnenkant omdat dit vaak privé brieven zijn. Ook vensterenveloppen zijn gewoon te verkrijgen bij winkels. En zijn te verkrijgen in vele kleuren. Het transparante vakje is per envelop verschillend en is natuurlijk ook verschillend door de grootte van de envelop. De ene is vierkant en de ander juist meer rechthoekig.

https://www.dwcprint.nl/