ABNY
Image default
Winkelen

Het bekende Aviator model

Voor een topmerk zonnebril, met zeer veel keuze uit modellen kom je al snel uit bij Ray-Ban. Dit neusje van de zalm in de zonnebrillenindustrie is begin dertiger jaren uit de vorige eeuw ontstaan door Bausch & Lomb en eind vorige eeuw verkocht aan de Italiaanse Luxottica Group. Het merk dankt zijn naam aan de woorden ray (Engels voor ‘straal’) en ban (Engels voor (‘uitbannen’). En dat doen alle modellen van Ray-Ban als de beste!

Niet alleen worden ogen tegen zonnestralen, waardoor het zicht wordt belemmerd, beschermd, maar ook tegen de schadelijke, onzichtbare UV-straling die zonlicht bevat.

Aviator, de pilotenbril

In 1936 kregen Bausch & Lomb het verzoek van de Amerikaanse luchtmacht om een zonnebril te ontwerpen voor hun piloten en dat was het begin van de lancering van het aviator model. Dit karakteristieke model met druppelvormige glazen is vandaag de nog immer het bekendste model en een van de best verkopende, wereldwijd. Verkrijgbaar in alle denkbare kleuren glas en montuur.

Wellicht heeft de film Topgun met Tom Cruise in de hoofdrol als F16 piloot, de verkoop en bekendheid van de Aviator sinds 1986 een extra boost gegeven.

Online bestellen

De Ray-Ban Aviator bestel je snel, gemakkelijk en betaalbaar bij fuva.nl. Wij zijn een officiële dealer van Ray-Ban en hebben door onze jarenlange onderlinge relatie uitstekende leverings- en betalingsvoorwaarden met hen afgesproken. Omdat we bijna alle Aviators op voorraad hebben, kunnen we vaak zelfs binnen 24 uur leveren.

Naast snelle levering en de beste prijzen streven we ernaar onze klanten een zo goede mogelijk service te bieden.Je kunt voor alle informatie gebruik maken van onze online Live Chat Service. En als je wilt zien hoe de Aviator op juist jouw gezicht staat, hebben we de online paskamer: upload je foto, sleep er je favoriete model aviator naar toe en krijg de ‘real feel’!

http://www.fuva.nl/zonnebrillen/ray-ban/ray-ban-aviator-rb3025/