ABNY
Dieren

De persoonlijkheid van de Jack Russell Terrier

Jack Russel Terriers zijn grote honden in een kleine verpakking. Ze kunnen de hele dag rennen en geen genoeg van krijgen. Ze zijn scherp en intelligent. Een Jack Russell Terrier houd je niet voor de gek. Het zijn terriers met spirit, ze zijn nergens bang voor en zijn erg vermakelijk. Ze zijn ook goed te trainen en staand bekend om hun vermogen hoog te kunnen springen. Als ze samen met kinderen opgroeien ontpoppen ze zich tot fijne familie honden. Het zijn uitstekende atleten die uitblinken als ze worden uitgedaagd.

Ondanks hun kleine formaat zijn Jack Russells geen apartement honden. Je moet ze eigenlijk zien als grote honden in een klein lichaam. Ze hebben ruimte nodig waarin ze kunnen rennen. Ze voelen zich al snel opgesloten en dit kan uiteindelijk leiden tot destructief gedrag. Tuinen moeten omheind zijn, omdat Jack Russells overal achteraan rennen; katten, eekhoorns, konijnen, fietsers en atomobilisten zijn niet veilig.

Wilt u meer weten over een jack russel opvoeden, bezoek dan onze website

Bent u de trotse eigenaar van een Labrador? Bezoek  dan eens deze website?

 

http://jack-russel-terrier-online.nl/

Gerelateerde artikelen

Ongediertebestrijding Alkmaar werkt voor jou

De voordelen van een knaagdier

Een hamsterkooi kopen voor een gelukkige hamster