ABNY
Image default
Beauty en verzorging

Wat zijn FM producten ?

Wat zijn FM producten?

FM producten zijn producten die gebaseerd zijn op een populair merk. Laten we als voorbeeld eens een bekend parfum gebruiken: Chanel #5. Dit parfum is erg oud en wordt gebruikt door veel bekende celebrities. Wanneer je op zoek gaat naar dit parfum in de winkel of op het internet, kom je er al gauw achter dat je een hoop geld moet neerleggen om je handen te krijgen op dit lekkere parfum. Wat als we je vertellen dat het ook anders kan? Met FM parfum producten kun je hetzelfde geurtje krijgen, maar vaak voor minder dan de helft van de prijs van het originele merk product.

Goedkoop alternatief

Een uitstekend goedkoop alternatief voor dure merken parfums en make up zijn FM parfum producten en FM make up. Het werkt namelijk zo: Parfum en make-up bestaat uit “ingrediënten”. Ze worden beide opgemaakt uit verschillende stofjes, chemicaliën, noem het maar op. Deze worden uiteindelijk zo gemixt dat er een label op wordt geplakt. Er wordt een marketingcampagne opgestart en alle flesjes en andere verpakkingen krijgen netjes de naam en het merk op de labels. Dat is waar de prijs meestal op wordt gebaseerd; hoeveel marketing er is gedaan voor een product. FM producten maken gebruik van dezelfde ingrediënten, maar plakken er geen naam aan vast. Wanneer je FM parfums bestelt krijg je een doorzichtig flesje met een nummer er op. De inhoud van het flesje is echter niet te onderscheiden van het parfum waar je naar op zoek bent, omdat beide opgemaakt zijn uit dezelfde ingrediënten.