ABNY
Image default
Huishoudelijk

Verhuisdozen kopen

Tijdens een verhuizing zijn goede verhuisdozen onmisbaar. Ze zorgen ervoor dat je spullen gemakkelijk en onbeschadigd aankomen op het nieuwe adres. Er zijn verschillende soorten verhuisdozen beschikbaar in allerlei uitvoeringen, zoals zelfsluitende dozen, serviesdozen of kledingdozen. Het is daarnaast mogelijk om dozen te huren of te kopen. Indien je de verhuisdozen via internet koopt is het mogelijk om ze te laten bezorgen. Verhuisdozen zijn daarnaast verkrijgbaar in pakketten, vaak is dan het verpakkingsmateriaal zoals tape of inpakpapier inbegrepen.

Standaard verhuisdozen

Verhuisdozen zijn beschikbaar in vele afmetingen en uitvoeringen, elk geschikt voor het inpakken van andere spullen. De meest gebruikte dozen zijn de standaard verhuisdozen. Dit zijn kartonnen dozen die worden dichtgevouwen en die vervolgens worden dichtgeplakt. De standaardverhuisdozen zijn stapelbaar en zwaar te beladen, waardoor ze het vaakst worden gebruikt. Andere veelgebruikte verhuisdozen zijn zelfsluitende autolock dozen. Deze dozen zijn hetzelfde als de standaard verhuisdozen, echter hoeven deze zelfsluitende dozen niet dichtgeplakt te worden. Aangezien dit tijd en geld bespaard zijn deze dozen voordeliger dan de standaard verhuisdozen. Een ander voordeel van de standaard verhuisdozen is dat ze erg duurzaam zijn en het daardoor mogelijk is ze opnieuw te gebruiken.

Speciale verhuisdozen

Dozen voor speciale spullen zijn bijvoorbeeld boekendozen en serviesdozen. Deze dozen zijn kleiner dan de standaard verhuisdozen zodat ze gemakkelijker te tillen zijn wanneer er zware spullen in zitten. Serviesdozen kunnen daarnaast voorzien zijn van een speciale indeling voor glazen, zodat je servies onbeschadigd blijft. Boekendozen en serviesdozen zijn beide extra stevig door de verstevigde bodem. Om belangrijke kleding zoals jurken of kostuums te verhuizen kun je gebruik maken van kledingdozen. Deze dozen zijn voorzien van een kledingstang zodat je kleding niet kreukt of beschadigd. Het voordeel van de kledingdozen is dat ze ook na de verhuizing van pas kunnen komen door er bijvoorbeeld winterjassen in op te bergen. Emigratiedozen zijn geschikt voor het verhuizen van vele lichte spullen en zijn door hun formaat ideaal om op te slaan in een container.

http://www.verhuisdozensale.nl