ABNY
Image default
Financieel

Een lening aanvragen doe je zo.

Je hebt een leuke auto gezien of een mooie woning en je wil overgaan tot aankoop. Tof dat je de knoop hebt doorgehakt, maar heb je ook voldoende centen. Een fractie van de aankoopprijs zal wel nog lukken, maar het volledige bedrag zal toch niet lukken. Dan moet je langs een bank en zij zullen je maar al te graag een lening verstrekken. Als je goede papieren kan voorleggen dan zal een bank je graag zien komen.

 

Geld lenen bij een bank, het is zo normaal geworden in deze tijden. Zelfs voor kleine bedragen kan je een mini lening aangaan. In winkels kan je nu ook op krediet kopen, zoals voor smartphones en dergelijke. Hoe jij iets wil aankopen is helemaal jouw keuze natuurlijk. Maar sta uiteraard stil bij alle kosten die het met zich meebrengt. Want je moet uiteraard kosten betalen op elke lening die je afsluit.

 

Kan jij lenen?

 

Een bank wil weten wie je bent als je een lening komt aanvragen. Niet alleen je naam en een leuk gesprek, maar ook financieel willen ze weten hoe je ervoor staat. Om te lenen heb je een vast inkomen nodig. Elke maand voldoende geld om de lening te kunnen terug betalen. Er is een regel dat je 1/3e van je inkomen kan spenderen aan een lening. Een bank zal je ook niet toestaan meer te laten lenen. En jij moet het voor jezelf ook zien dat je budget wat op orde blijft.

 

Ga daarom op zoek naar de goedkoopste lening. Dan kan je geld lenen met zo weinig mogelijk kosten en toch nog wat meer over houden per maand. Hoe je daar aan komt is door op zoek te gaan naar de bank met de beste voorwaarden. Het laagste JKP wil ook zeggen dat je de goedkoopste lening hebt gevonden.

 

http://www.kredietje.be/