ABNY
Image default
Hobby en vrije tijd

Feestje met kinderpaintball

Ik wil graag een feestje met kinderpaintball gaan houden bij Paintballcentrum De Unit in Ede. Maar daar ben ik pas een stuk later bij gekomen dan ik dacht want het was erg lastig om een bedrijf te zoeken dat daaraan voldeed. Nu was het alleen nog maar een kwestie van een leuk arrangement kiezen. Het maakt in principe niet uit wat je doet want bij kinderpaintball staat veiligheid voorop en hoef je je niet druk te maken dat er iets met de kinderen gebeurd. Ze kunnen hooguit hun hoofd stoten. Dat geeft dus ook een zeer prettig gevoel als je met jonge kinderen een dagje uit wilt. We hebben besloten om 2 uur te gaan paintballen en daarna lekker een frietje te eten met een snack en onbeperkt ranja. Leuk arrangement dus! Maar hoe ben ik eigenlijk bij Paintballcentrum De Unit gekomen? Dat lees je allemaal in dit blogje.

Zoeken op kinderpaintball

Om een leuk uitje te organiseren ben ik gaan zoeken op kinderpaintball via Google. Dit is namelijk de makkelijkste manier om alles in de buurt of landelijk een leuk centrum te vinden wat betreft paintball. Ik kwam ook erg veel websites tegen en niet alle centra deden aan paintball voor kinderen. Maar na wat zoeken kwam ik op paintballcentrum de unit in Ede uit. Ede ligt gelukkig redelijk dichtbij, ik denk zo een 20 minuten met de auto, dus ik vond het wel zeer geschikt.

Paintballcentrum De Unit

We zijn dus langsgegaan bij Paintballcentrum De Unit voor 2 uurtjes paintballen en daarna lekker frietjes gegeten. We hebben het erg naar ons zin gehad en we hebben een heleboel foto’s kunnen maken van de kinderen. Ze hebben zich gelukkig geen enkel moment verveelt en dat was erg prettig om te zien. We willen paintballcentrum de Unit dus hartelijk danken voor het leuke potje kinderpaintball en de lekkere frietjes. We raden jullie iedereen aan!