ABNY
Image default
Woningen

Huis verkopen Veenendaal!

Mijn vrouw en ik hebben hebben besloten te gaan verhuizen en hebben nu een makelaar nodig die veel weet van huis verkopen Veenendaal. We willen graag verhuizen omdat wij de buurt niet leuk vinden en dus graag in een nieuwe wijk willen gaan wonen. Een wij waar meer jonge kinderen wonen, zodat onze kinderen daar gezellig mee kunnen gaan spelen. Nu wonen wij in een wijk waar wij onszelf niet echt prettig vinden wonen. Nu zoeken wij dus een makelaar die huis verkopen Veenendaal al heel vaak gedaan heeft. Die ons huis zo snel mogelijk kan verkopen en ons ook kan helpen aan een nieuw betaalbare woning. We hoeven namelijk niet groter te gaan wonen als de wijk ons maar iets beter aan spreekt. En dat de kinderen er leuke vriendjes kunnen maken. Lees in deze blog hoe de zoektocht naar huis verkopen Veenendaal is verlopen en waarom wij voor hen gekozen hebben!

Bij wie Huis verkopen Veenendaal?

Ik ben dus gaan zoeken naar een huis verkopen Veenendaal. Die ons huis zo snel mogelijk kan verkopen en ons kan helpen aan een nieuwe woning in een kindervriendelijke wijk in Veenendaal. Met die gedachte ben ik dus gaan zoeken en al snel kwam ik een aantal makelaars tegen die er wel goed uit zagen. Ik heb de websites vergeleken op tarief, service en ervaring en mijn keuze is toen uiteindelijk gevallen op Zonnenberg Makelaardij. Ik heb voor die makelaar gekozen omdat zij heel goed op mij over kwamen. Voordat ik de uiteindelijke beslissing genomen had heb ik ze even opgebeld om wat laatste vragen te laten beantwoorden. Maar al snel heb ik ervoor gekozen om daar mijn huis in de verkoop te laten zetten. Enkele dagen later is mijn huis getaxeerd en toen is mijn huis op de website gezet.

We zijn nu enkele weken verder en ik heb gisteren een telefoontje van Zonnenberg Makelaardij gekregen. Hierin heeft makelaar van huis verkopen Veenendaal gezegd dat ze in onderhandeling zijn met een potentiële koper. Ik heb er alle vertrouwen in dat Zonnenberg Makelaardij er alles aan doet om mijn huis zo snel mogelijk te verkopen. Zoek jij ook een makelaar in Veenendaal? Dan is Zonnenberg Makelaardij zeker een aanrader!