ABNY
Image default
Hobby en vrije tijd

Dansschool Arnhem zoeken

Samen met mijn dochter ben ik opzoek gegaan naar een dansschool Arnhem. Mijn dochter wilt namelijk heel graag op Jazz Dance, maar wilt dit graag doen met een groep leeftijdsgenoten. Ik ben samen met haar opzoek gegaan naar een dansschool en deze zoektocht was geen gemakkelijke. Want er waren veel keuzes. Vroeger heb ik ook op een dansschool gezeten en heb ik ook aan Jazz Dance gedaan. ik vond dit super! En ik vind het daarom ook super leuk dat mijn dochter dit ook wilt gaan doen. Al van jongs af aan is ze lekker aan het dansen en het verbaast mij daarom ook niets dat ze aan mij vroeg of ze op dansen mocht. Ik ben dus opzoek gegaan naar een dansschool Arnhem, omdat wij in Arnhem wonen en het daarom wel gemakkelijk is om er te komen. Lees in deze blog voor welke dansschool wij gekozen hebben en waarom.

Dansschool Arnhem bezoeken

Ik ben dus samen met mijn dochter gaan zoeken naar een dansschool Arnhem. Ook hebben we bij vriendinnetjes nagevraagd waar zij danslessen volgen. En daar van uit hebben we ervoor gekozen om een gastles te nemen bij Dansschool Wensink in Arnhem. Dit is een dansschool Arnhem waar veel verschillende dansstijlen geleerd kunnen worden. Waar onder Jazz Dance en stijldans stijlen. Ik heb een belletje gedaan naar Dansschool Wensink of het mogelijk was om een gastles te nemen bij die dansschool en dat was zeker mogelijk. Mijn dochter was super blij en keek er erg naar uit. Ze mag een lesje meedoen in de groep waar ook 2 vriendinnetjes in zitten en ze had er super veel zin in!

Inmiddels zijn we een aantal weken later. We hebben onze dochter ingeschreven bij dansschool Arnhem. Ze heeft al een aantal lessen gevolgd en ze heeft het erg naar haar zin. Ze vindt het dansen super en ook is de dansjuf er aardig. Zoek jij ook een dansschool, voor jezelf of kinderen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Dansschool Wensink uit Arnhem!