ABNY
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar ruiterskleding

Ik zit sinds kort op paardrijden maar daarvoor heb je wel kleding nodig. Ik heb eerst zitten kijken voor tweedehands kleding maar ik denk dat ik het nieuw moet kopen bij een ruitersportwinkel. Er zijn namelijk diverse merken waar ik geïnteresseerd in ben omdat ik eerlijk gezegd geen troep wil kopen. Ik wil goede kwaliteit kleding zodat ik zeker weet dat ik er voorlopig wel even mee kan doen. Ook is het leuk om op te vallen met je kleding als je nog niet echt de vaardigheden van het paardrijden onder de knie hebt. Mijn broertje doet dat namelijk ook heel erg met voetballen. Die zegt altijd: ‘’Als je niet kan opvallen met je skills, moet je het maar met je kleding doen’’.

 

Zoeken naar de juiste kleding

Ik wil nu graag zoeken naar de juiste kleding voor het paardrijden en daarom ben ik nu gaan zoeken naar een ruitersportwinkel. Ik ben gaan Googelen en ik kwam diverse bedrijven tegen. Maar toch sprak een bedrijf mij eigenlijk aan en dat was ‘De Paardengruiter’. Zij bieden namelijk enorm veel kleding aan tegen scherpe prijzen. Dat is eigenlijk exact wat ik wil. Ook is de website leuk gedaan en overzichtelijk ingericht. Ik vond het ook zeer prettig om zo kleding te bestellen. Wel heb ik even contact opgenomen wat ze mij konden aanbevelen met de vraag of ze een maattabel hadden. Ik werd heel vriendelijk geholpen en ik had al snel een reactie.

 

De Paardengruiter

Ik heb gekozen om mijn paardrijdkleding bij ruitersportwinkel De Paardengruiter te halen omdat zij een leuk bedrijf zijn met mooie kleding. Ook hebben ze een heel breed assortiment, van beenbescherming tot chaps en oornetjes voor je paard. Ik ben erg tevreden met de kleding en ik heb heel erg veel complimenten gekregen. Heb jij ook paardrijdkleding nodig? Dan raad ik jou De Paardengruiter aan!