ABNY
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren bij Noot Personenvervoer

Ik wil graag een touringcar huren omdat ik met een paar vrienden weg wil naar een ver land. We zijn van plan om gewoon ergens heen te rijden en dan zien we wel waar we uit komen. Maar om dat te kunnen hebben we natuurlijk een touringcar nodig en wij weten nog niet waar we die kunnen huren. In dit blogje lees je mijn onderzoek naar een bedrijf dat touringcars verhuurd en of ik een bedrijf heb gevonden die mij kon helpen. Ik ben met een groep van zo een 18 man en we willen met zijn allen ergens anders heen. Daarom hebben we besloten dat we om en om een stuk gaan rijden en uiteindelijk wel zien waar we uit komen en daar gaan we heen op vakantie. We hopen dan natuurlijk wel dat we in een leuk land uit komen maar allereerst moeten we natuurlijk een touringcar huren.

Googelen op touringcar huren

Wij zijn gaan Googelen op touringcar huren om te zien welke bedrijven het allemaal deden. Na al vrij snel zoeken kwamen we uit op de website van Noot. We hadden diverse offertes opgevraagd en bij Noot Personenvervoer bleek het de beste prijs te zijn. Ook zien deze touringcars er mooi uit en lijken de stoelen erg comfortabel te zitten. Ook heeft Noot touringcars van 16-62 personen en passen we er dus mooi tussen met ons aantal. Ook weten we al zeker dat iedereen mee gaat. Nu is het alleen nog een kwestie van een touringcar huren bij Noot.

Op vakantie

We zijn op vakantie gegaan met de gehuurde touringcar van Noot en het ging perfect! We zijn uiteindelijk helemaal in Bulgarije uitgekomen en we hebben daar ons prima vermaakt. De touringcar reed heerlijk en we zijn blij dat we bij Noot hebben gehuurd. Noot, bedankt voor de mooie touringcar!