Dienstverlening

Houten vloeren leggen

Abny

Voor onze nieuwe aanbouw zijn we opzoek naar iemand die kan houten vloeren leggen. Mijn vader zei mij te zoeken naar baxhouthandel.com. We hadden na 5 jaar in ons huis gewoond te hebben besloten om een aanbouw te realiseren. We wouden wat nieuws maar niet iets anders omdat we toch op ons plekje wouden blijven wonen. We kozen dus voor een aanbouw en deze is vorige week opgeleverd. We zijn er super blij mee en het ziet er prachtig uit. Het enige wat nu nog moet gebeuren is dat we onze vloer door moeten laten trekken. Er moet dus een vloer gelegd worden in de nieuwe aanbouw. Het scheelt dat we van der huidige vloer die nu in het huis ligt nog een deel over hebben en daar de vloer in de aanbouw mee kunnen beleggen. We zijn dus op zoek naar iemand die kan houten vloeren leggen.

 

Een goede vloeren legger

Ik was dus op zoek naar een vloeren legger en natuurlijk wel niet de eerste de beste maar wel iemand die het echt goed kan. Iemand met ervaring en die weet wat hij doet. Ik ging zoeken op het internet want zo doe je dat tegenwoordig als je iets nodig hebt. Ik tikte dus in op Google: houten vloeren leggen. Het is wel een houten mooie vloer en daarom moet er ook goed mee omgegaan worden. We zochten over verschillende sites. En toen bedacht ik mij wat mijn vader tegen mij had gezegd. Hij zei als je een vloer moet leggen dan moet je naar baxhouthandel gaan. Ik ging naar hun site en dit zag er allemaal goed uit. Zo blijkt maar weer luister altijd naar je vader. Ik vroeg een offerte aan en deze ontving ik snel terug. Inmiddels ligt de houten vloer in de aanbouw en we kunnen nu echt gaan genieten van ons plekje. Ze hebben de houten vloer perfect gelegd en we zijn echt heel erg tevreden.

 

http://www.baxhouthandel.com/houten-vloeren-leggen/houten-vloer-leggen/

Gerelateerde artikelen

Rijschool Utrecht

Opslagruimte Veenendaal nodig

Waar moet je op letten als je een website hosting kiest?