ABNY
Image default
Eten en drinken

Your choice catering Lelystad

Your Choice Catering Lelystad

Wil je een feest organiseren waarbij je zelf niets hoeft te doen? Wil je kwalitatief goed eten tijdens je evenement? Wil je de gehele styling van je feest uit handen kunnen geven? Dan is Your Choice Catering Lelystad jouw partner. Het aanbod is breed: van de catering op zakelijke bijeenkomsten tot op bruiloften. Aandacht voor de klant staat hierbij voorop. De voorbereiding van je feest of evenement wordt een makkelijker als je een professional inhuurt. Eric de Josselin de Jong en Michiel van Leer staan klaar om in een vrijblijvend gesprek alle mogelijkheden met je te bespreken.

 

Tot in de puntjes

Voor een bedrijfsevenement is het handelsmerk van Your Choice Catering dat daadwerkelijk alles tot in de puntjes wordt verzorgd. De aankleding van de tafels, de geluidsinstallatie, de glazen, de borrelhapjes: alles is aanwezig. En aangezien alles is gebaseerd op je eigen keuze en voorkeur, houd je zelf de controle over wat je evenement uitstraalt. Dit betekent dat je slechts een partner nodig heeft om alles vlekkeloos te laten verlopen. Het vakkundig personeel zal jou en je gasten de hele avond bedienen met een lach.

 

Pannenbierfeest

Een leuk concept in de cateringwereld is het pannenbierfeest. Dit is een ludieke manier om bijvoorbeeld je bedrijfsopening te vieren. Als het hoogste punt van een gebouw is bereikt, is het tijd om bier te schenken op kosten van de opdrachtgever. Maar ook voor andere themafeesten ben je bij Your Choice Catering aan het juiste adres. Wat dacht je van een tropisch Caribisch feestje of juist een oer-Hollands feest? Er zijn zoveel opties op de website te vinden: http://www.lelystad-catering.nl/.

 

Huur van materiaal

Zowel groot als klein materiaal is te huur tegen een scherpe prijs. Je kunt vloer en tenten huren, statafels en zittafels als basis. Je kunt deze aankleden met tafellakens in verschillende maten en servetten. Kandelaren en bloemstukjes in gewenste kleuren kunnen ook gehuurd worden. Een haringkar, een suikerspinmachine of popcornmachine voor de kinderen. Alle spullen worden tegen een scherpe prijs op locatie bezorgd en opgesteld. Na het evenement worden de spullen ook weer opgeruimd en opgehaald. Your Choice Catering Lelystad staat van begin tot eind voor je klaar.

http://www.lelystad-catering.nl/drankenarrangement.html