ABNY
Image default
Financieel

Zakelijke auto verzekeren

Zakelijke auto verzekeren

Op zakelijkeautoverzerkering.net kunt u uw zakelijke auto verzekeren online afsluiten. Met de nieuwe afsluit tool kan u binnen 5 minuten zakelijk verzekerd zijn.

Maakt u zakelijke kilometers als ZZP’er of als DGA? Dan komt u in aanmerking voor een zakelijke autoverzekering. uw auto zakelijk verzekeren kan een financieel voordeel voor u opleveren. U betaalt namelijk geen BTW over de maandpremie.

Grijs kenteken

Bent u in het bezit van een grijs kenteken? Dan bent u wettelijk verplicht een bestelauto verzekering af te sluiten. De belastingdienst heeft strikte richtlijnen opgesteld voor welke voertuigen in aanmerking komen voor een bestelautoverzekering. Ook wel een grijs kenteken genoemd. In de meeste gevallen is het niet moeilijk onderscheid te maken tussen een bestelauto of een personenauto. Een bestelauto is te herkennen aan de beginletters van het kenteken. Dit is een “B” of een “V”.

Lancyr verzekeringen

Zakelijke autoverzekering.net is onderdeel van Lancyr verzekeringen. U komt dus bij een betrouwbare partij binnen waar u goed geholpen wordt. Naast onze uitstekende service bieden wij een scherpe premie met uitstekende voorwaarden aan. U kunt zelfs korting op uw premie ontvangen wanneer u meerdere verzekeringen afsluit bij Lancyr. Deze korting kan oplopen tot 10% op uw maandpremie.

Lancyr biedt het gemak aan van zelf uw zakelijke verzekeringen af te sluiten. Uw bedrijfsauto verzekeren kan online zonder de tussenkomst van een adviseur. U heeft waarschijnlijk zelf de benodigde informatie al opgezocht en bent goed geïnformeerd over het product dat u wilt aanschaffen. Mocht u toch de hulp van een adviseur willen, dan is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Uw zakelijke auto verzekeren is binnen 5 minuten geregeld.

 

 

https://www.zakelijkeautoverzekering.net/