ABNY
Image default
Woning en Tuin

Houten deuren en ramen tegen fabrieksprijzen

Houten deuren en ramen zijn altijd een verstandige keuze. Niet alleen zien ze er goed uit, je kiest ook nog voor materiaal dat duurzaam is en goed voor het milieu. Natuurlijke materialen verdienen dan ook de voorkeur wat ons betreft.

Dat houten deuren en ramen niet duur hoeven te zijn, bewijzen ze bij raamwinkel.be elke dag opnieuw. Door hun producten enkel online te verkopen, zonder peperdure winkels, kan jij deze fabrieksprijzen op de kop tikken. Ook kwalitatief zit je goed bij hen. Ze kiezen enkel voor de beste merken, zodat ze kwaliteit kunnen garanderen. Belgische merken genieten er de voorkeur, zodat je op je beide oren kan slapen. Goedkoop wil niet zeggen dat je met een mindere kwaliteit tevreden moet zijn.

 

Zelf monteren doet je fiks besparen

Bij raamwinkel.be is alles afgestemd op het feit dat je je ramen en deuren zelf gaat monteren. Breekt het angstzweet uit, bij het feit dat je zelf aan de slag moet? Dat is helemaal niet nodig! Houten ramen en deuren monteren is helemaal niet moeilijk. Je hoeft helemaal geen ervaren klusser te zijn om dat taakje tot een goed einde te brengen. Bovendien sta je er niet alleen voor. Je kan de mensen van raamwinkel.be steeds contacteren, ze hebben heel wat instructievideo’s voorzien en ze geven zelfs workshops. Geloof ons maar als we zeggen dat ook jij je houten ramen en deuren zelf kan monteren. Zo bespaar je heel veel geld, wat toch mooi meegenomen is.

Ben je toch niet zeker dat je je ramen en deuren juist hebt opgemeten? Geen probleem, je kan online al je voorlopige maten doorgeven en de specialisten van raamwinkel.be komen het nameten. Zo ben je zeker dat je niet met de foute maten zit!

 

Hulp bij het plaatsen, levering op de werf

Hoewel je dus in principe je houten ramen en deuren zelf gaat plaatsen, kan je ook de hulp inroepen van de experts van raamwinkel.be. Tegen een kleine meerprijs komen deze vakmensen je helpen bij de plaatsing. De houten ramen en deuren pik je in principe zelf op, maar vanaf een bestelling van 2.000 euro worden deze gratis op de werf geleverd.

Al meer dan 600 doe-het-zelvers volgden een opleiding bij raamwinkel.be, en ze tellen ondertussen duizenden tevreden klanten. Waarom zou je dus heel wat meer betalen bij een andere zaak?

Ook jij kan je eigen houten ramen en deuren monteren! Bekijk vandaag nog alle mogelijkheden op raamwinkel.be en vraag onmiddellijk je online offerte aan. De prijs zal alvast een heel stuk goedkoper zijn dan bij de concurrentie, en de kwaliteit moet daar zeker niet voor onder doen.

https://www.raamwinkel.be/nl/houten-deuren