ABNY
Image default
Banen en opleidingen

Wil je een e smoker kopen?

Het kopen van een e smoker is een verstandige beslissing, dat brengt veel voordelen met zich mee, zowel op financieel als gezondheidsvlak. Ook de mede mensen reageert veelal positief op de aankoop van een e smoker , zij hebben dan namelijk geen last meer van jouw rook. De e smoker heeft zich zelf al bewezen, de trend omtrent de e smoker houd niet voor niets zo lang stand. Een e smoker is een elektrisch apparaatje dat een nicotine oplossing verdampt. Deze nicotine oplossing wordt ook wel e-liquid genoemd. Het voordeel van het verdampen van e-liquid is dat deze kan worden geïnhaleerd met als doel de nicotine in de bloedbaan te brengen, op die manier kan de gebruiker van de e smoker zijn nicotine verslaving bevredigen.

e smoker technisch

Een e smoker is opgebouwd uit een drietal onderdelen; een batterij, clearomizer (e-liquid tank) en verwarmingselement. Als de clearomizer stroom krijgt van de batterij wordt het verwarmingselement dat zich in de clearomizer bevindt geactiveerd en dan gaat het de e-liquid die zich in de clearomizer bevindt verdampen.

Voordelen van e smoker

Het gebruiken van een e smoker doet men uiteraard om te kunnen profiteren van de voordelen die het met zich mee brengt. Maar wat zijn nu eigenlijk de werkelijke voordelen van het gebruiken van een e smoker ?

Gezondheidsvoordelen e smoker

Ga je een e smoker gebruiken om van de gezondheidsvoordelen te profiteren dan is dat een hele voorruit gang in je leven, voor zowel je lichaam als je geest. Je zult gezonder gaan eten omdat je eet lust weer terug komt en je smaakpapillen zullen herstellen waardoor je de smaken weer beter gaat ervaren. Ook krijg je heel veel minder schadelijke stoffen binnen bij het dampen van een e smoker . Dat komt omdat er op de eerste plaats geen teer in e-liquid zit, en bij het dampen van een e smoker vindt geen verbranding plaats waardoor er geen koolstofmonoxide en stikstofmonoxide vrij komt. Deze twee laatste stoffen zijn heel erg schadelijk voor je aderen en het menselijke hart.

Financiële voordelen e smoker

Als je een e smoker gaat dampen ben je ongeveer tachtig procent goedkoper uit dan dat je tabak sigaretten aan het roken bent. In deze berekening is de aanschaf van de e smoker ook mee gerekend. Hier komt nog eens bij dat als je een pakje sigaretten koopt waar maar 20 sigaretten in zitten je hier €7,- euro voor betaald, terwijl een flesje e-liquid dat vergelijkbaar is met 120 sigaretten maar €4,95,- kost.

Waar koop je een e smoker

Je kunt jouw e smoker op veel plekken kopen, echter is het verstandig deze te kopen bij een speciaalzaak of een webwinkel die hier in gespecialiseerd is. Deze bedrijven kunnen je meer advies geven.