ABNY
Image default
Dienstverlening

Waarom een virusscanner voor windows belangrijk is.

Alle computers zijn tegenwoordig met het internet verbonden, ze worden gebruikt voor online shopping, e-mail, sociale media, websurfen …

De enorme groei van het internet heeft ervoor gezorgd dat er een even grote groei aan virussen en malware kwam.

Of je computer nu voor professionele doeleinden wordt gebruikt, of enkel privé, een goede bescherming is belangrijk.

Een anti-virus pakket is je eerste bescherming tegen online en offline bedreigingen.  Een Virus scanner analyseert je computer en identificeerd applicaties zoals trojans, wormen, spyware, addware, spam en virussen.  Deze worden geisoleerd en automatisch verwijderd van je systeem.

 

Deze kwaadaardige programma’s kunnen gevoelige informatie stelen, verwijderen of vernietigen.  Ze installeren ook vaak ongewenste programma’s op je computer, waardoor deze trager zal worden, en allerhande popups toont.

 

Een anti-virus programma is essentieel voor een goedwerkende computer.  Het scant je volledig systeem en zorgt ervoor dat alle bestanden die je download virusvrij zijn.  Een computer is een aanzienlijke investering, dus deze kan je best beschermen door gebruik van een virus scanner.

Een virusscanner hoeft niet duur te zijn, in windows 8 en windows 10 zit de zeer degelijke Windows Defender reeds inbegrepen, hoewel deze niet de beste bescherming biedt, is het zeker aan te raden deze steeds up to date the houden.

Een ander, gratis, alternatief is Avira, een gratis virusscanner met een zeer sterke reputatie.

Zoekt u hulp om uw computer te beschermen, onze experts komen bij jou aan huis je probleem oplossen.

 

 

 

 

http://www.supportaanhuis.be/