ABNY
Image default
Alarmsysteem

Lockpicking is een leuke bezigheid waar je nog wat van kunt leren!

De Lockpicking Universiteit is een online leer centrum voor het bemeesteren van de lockpick kunde. Lockpicking is een kunde waarbij wanneer goed uitgevoerd een slot kan worden geopend zonder dat hierbij de originele sleutel te pas komt.

Het bemeesteren van lockpicking is vrij lastig!

Lockpicking is zeer lastig onder de knie te krijgen. Niet alleen omdat de pinnen binnen in een slot slechts enkele milimeters groot zijn en omdat de combinatie van 10 van deze pinnen tegelijkertijd naar de juiste hoogte moeten worden gebracht. Maar meer omdat dit hele proces blindelings moet worden uitgevoerd en omdat de kleinste bewegingen het hele proces te niet kunnen doen.

 

Onzekerheid bij lockpicking

Lockpicking is dus een zeer verfijnde kunde waar veel oefening voor vereist is. Maar zelfs met alle oefening is er nog niet altijd de zekerheid dat je het slot open krijgt. Als praktisch hulpmiddel is het dus niet erg geschikt.

Maar het is wel de ultieme puzzel! Een puzzel die ervoor ontworpen is om niet opgelost te kunnen worden! Daarom is het juist des te leuker als het je dan toch uiteindelijk lukt.

http://toool.us/