Webdesign

Een webshop laten maken

Abny

Ik vind het erg leuk om dingen te maken. Ik wil ook niet opscheppen, maar ik ben best wel handig. Zo vind ik het leuk om tuinsetjes, stoelen, tafels en nog veel meer andere dingen te maken. Dit verkocht ik door, want ik heb ik geen 3 tafels nodig. In het begin verkocht ik dit aan mensen die ik kende, dus bijvoorbeeld opa en oma, tantes en ooms, vrienden en kennissen. Toen zij allemaal voorzien waren met iets wat ze graag wilde, kwamen er weer via via mensen naar mij toe die wat van mij hadden zien staan, en zij wilden dit ook wel graag hebben. Ik had geen bijbaantje meer nodig, want ik kon dit in de avonden doen. Dit deed ik met veel plezier, maar het werd steeds drukker en drukker. Dus ik vroeg een vriend of hij mij misschien wilde helpen en ook wat bij wilde verdienen. Dit wilde hij en wij zijn samen aan de slag gegaan. Toen het wat rustiger werd, waren we allebei een beetje chagrijnig. We wilden eigenlijk graag een eigen bedrijf beginnen en veel meer dingen maken. Dit plan hebben we uitgewerkt en zijn eigenlijk vrijwel direct begonnen. Eerst hadden we zelf een website gemaakt via een of andere website, maar dit zag er eigenlijk niet uit. Voor ons was het op dat moment belangrijk dat mensen ons konden vinden. Toen we wat verder waren, werd het toch echt tijd dat we een mooie website lieten maken door een professioneel bedrijf. Het idee was ook om hier voor te sparen, want we wisten dat dit een goede investering zou zijn. We zijn gaan zoeken op het internet en kwamen al gauw Doelbewust online marketing tegen. Ik heb Doelbewust gebeld en gevraagd of zij een idee hadden voor ons. Zij hadden het idee om een mooie webshop laten maken en deze zo hoog mogelijk in Google laten komen. Dit klonk ons er goed in de oren en wij zijn naar Doelbewust toe gegaan om het een en ander te bespreken

Wij hebben een onwijs mooie webshop

Inmiddels hebben wij een super webshop. We krijgen veel complimenten over de website en we krijgen steeds meer aanvragen omdat we goed gevonden worden in Google. En dit is vooral te danken aan Doelbewust online marketing!

Gerelateerde artikelen

Een goedwerkende website laat je realiseren door Kojac

Overweeg je een goedkope website te laten bouwen?

Wat doet een SSL certificaat?