ABNY
Image default
Woning en Tuin

Slotenmaker JacKey, vakman in hart en nieren!

Sloten zijn er in allerlei variaties: van nagenoeg antiek tot aan hypermodern. Als u een probleem met uw slot heeft wilt u uiteraard dat uw slotenmaker op de hoogte is van uw slot. Stel dat u een hypermodern elektronisch slot heeft met keycards, dan heeft u weinig aan een slotenmaker die geen kennis heeft van dit systeem mocht u eens buitengesloten staan.

Een vakman met de juiste kennis

Als u een vakman belt, dan verwacht u dat hij u kan helpen met uw specifieke klus. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold en getraind in de nieuwste technieken op slotengebied, maar we vergeten ook de oudere sloten niet. Wat heb je aan een vakman met kennis van elektronische sloten als je slot van een monumentale voordeur kapot is? Oude sloten én nieuwe sloten: ze kennen geen geheimen voor onze slotenspecialisten

Het juiste gereedschap

Als u ons belt, krijgt u direct uw monteur aan de lijn. Hij weet dus precies waar hij moet zijn, voor welke klus. Zo weet hij dus ook direct welk gereedschap hij nodig zal hebben. Wel zo handig, want wat geeft u aan een vakman zonder het juiste gereedschap?

De juiste onderdelen

Zoals we al zeiden: u spreekt rechtstreeks met uw slotenmaker Hilversum. Geen informatie die verloren gaat in de overdracht, de specialist die u komt helpen met uw klus heeft gegarandeerd de juiste informatie, kennis, de juiste gereedschappen én de juiste onderdelen bij zich. Hier kunt u op vertrouwen.

Kwaliteit voor een zachte prijs

Goede service tegen zo’n lage prijs? Hoe kan dat? Wij werken met partners die goed verdeeld zijn over uw regio. Uw specialist is dus altijd dichtbij. Geen lange aanrijtijden, dus lage kosten voor ons autopark. Doordat we zo groot zijn kunnen we voordelig inkopen. Door gedegen vakkennis van onze medewerkers zijn ze snel klaar met uw klus, en kunnen meerdere klussen achtereen doen. Al met al flinke kostenbesparingen die u terugziet op uw rekening. Jackey Slotenmakers: betrouwbaar, snel en voordelig.