ABNY
Dienstverlening

Human Dynamics training

Wij zijn een bedrijf waar de communicatie met elkaar en met de klant beter kan en moet. Daar had ik het met een andere ondernemer over. En hij gaf aan dat ik dan met hen het beste een human dynamics training kon gaan volgen. Hij had dat zelf namelijk ook gedaan! En wel bij SDP Advies.

Website van SDPadvies.nl

Toen ik terug op mijn werk kwam na het gesprek met mijn zakenpartner, ben ik direct achter de computer gekropen en naar de website sdpadvies.nl gegaan. Daar las ik dat hij inderdaad allerlei trainingen geeft met betrekking tot human dynamics! Daarbij wordt vooral gefocust op het samenwerken en leren communiceren met elkaar. Dat is bij ons namelijk een groot verbeterpunt. Er ontstaan conflicten die totaal onnodig zijn wanneer er beter met elkaar was gecommuniceerd. En dat gebeurt nu eigenlijk ook met klanten. Wij verwarren hen door geen dingen te vertellen en achter ons te houden, totaal onnodig. Daarom besloot ik om in te grijpen en op zoek te gaan naar een oplossing. Ik besloot dan ook contact op te nemen met SDP Advies en heb hem het verhaal en de situatie verteld. Hij begreep de situatie direct en gaf aan het te herkennen bij vele andere bedrijven waar hij trainingen voor heeft gegeven. Hij sprak in ieder geval zodanig waaruit bleek dat hij veel kennis van zaken heeft en een flinke dosis ervaring bezit.

De training

Na overleg met collega’s hebben wij besloten om zo’n training te gaan volgen bij SDP Advies. Iedereen ging er in ieder geval hartstikke goed mee om en waren er allemaal mee eens dat zoiets wel nodig was. Na afloop was iedereen lyrisch enthousiast! Wij hebben allemaal geleerd veel beter met mensen in onze omgeving om te kunnen gaan. Dit geldt dus zowel voor intern als extern met klanten.

Gerelateerde artikelen

Waar moet je op letten als je een website hosting kiest?

6 stappen van het typische drinkwaterzuiveringsproces

Rieten dak