ABNY
Image default
Vervoer en transport

Scooter Lelystad

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat scooters verhuurt in Lelystad. Ik en mijn vrouw gaan volgend weekend een weekend naar Flevoland en nou leuk het ons leuk om een scooter te huren en zo Flevoland een beetje te verkennen. We vinden natuur alle twee erg mooi en kunnen dan lekker tot rust komen. We zijn ook van plan om lekker langs het ijsselmeer te gaan rijden maar ook even een bezoekje te brengen aan Almere. Ook gaan we even langs de bataviawerf en gaan we het Aviodrome bezoeken. Omdat we wel het een en ander van plan zijn en niet elke keer met het openbaar vervoer willen reizen, zijn we van plan om een scooter Lelystad te gaan huren. Ik wil wel een bedrijf waar alles goed is en waar de recensies goed zijn want voor mijn gevoel worden mensen nog wel eens opgelicht tijdens het huren van een scooter of een auto. Ik ga dus ook zeker eerst het internet af om te kijken wat het beste bedrijf is en waar andere mensen met goede recensies over spreken.

Polderscooter in Lelystad

Ik had natuurlijk al wat research gedaan en toen zag ik in een keer in de krant een bedrijf dat scooters verhuurde in die omgeving. Ik ging natuurlijk vervolgens wel even de recensies checken maar ik had er al een goed gevoel bij aangezien de berichten in de krant meestal wel goed en betrouwbaar zijn. Toch ging ik nog wat recensies checken op het internet. Dit was gelukkig allemaal goed en de recensies van de andere mensen waren ook erg goed. Ik nam contact op en heb nu een scooter gehuurd bij polderscooter in Lelystad.

Het huren

Het huren van de scooters is heel erg goed gegaan, we haalde de scooter op en reden de hele dag door en hebben een heerlijke dag gehad. We waren wel wat aan de late kant met het terugbrengen maar dat was gelukkig helemaal niet erg. Ik ben erg blij dat ik heb gekozen voor het bedrijf van Polderscooter. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij mensen die een scooter willen huren en scooter leasen.