ABNY
Image default
Zakelijk

Bij Ditzo kun je rekenen op een voordelige rechtsbijstandverzekering zonder verrassingen

Ben je verzeild geraakt in een burenruzie, ben je ontevreden over een aankoop of heb je een conflict over een huur- of koopovereenkomst? Dan is het prettig om te kunnen rekenen op deskundige juridische hulp zonder met hoge kosten te worden geconfronteerd. Je kunt bij Ditzo direct een uitstekende en voordelige online rechtsbijstandverzekering afsluiten. Voor jezelf, of voor de hele familie. Naast de standaardmodule Consument & Wonen kun je desgewenst de aanvullende modules Verkeer, Inkomen en/of Fiscaal & Vermogen toevoegen.

Een rechtsbijstandverzekering voor allerlei woonkwesties

Een rechtsbijstandverzekering wonen komt in vele situaties van pas. Bijvoorbeeld bij een conflict over de grenzen van je perceel met de buren, een hypotheekkwestie, een geschil over een vakantiehuisje of onenigheid over een aankoop of reparatie in een winkel. Als je een huurhuis hebt, word je juridisch bijgestaan in het conflict met de verhuurder. Je hebt geen eigen risico en geen wachttijd, tenzij er al een lopend conflict speelt.

Professionele bijstand en geen hoge advocaatkosten

Wat is een rechtsbijstandverzekering? Dit is een verzekering die de kosten van rechtshulp vergoedt in geval van een juridisch conflict, waarbij wet- en regelgeving ook om de hoek komt kijken. Dit biedt je twee grote voordelen. Ten eerste word je bijgestaan door een professionele en ervaren juridisch specialist. In de tweede plaats worden de (vaak hoge) kosten van rechtsbijstand vergoed. Met een rechtsbijstandverzekering bij Ditzo ben je verzekerd van een scherpe premie, gunstige en heldere voorwaarden en een uitstekende service. Ditzo is al driemaal op rij uitgeroepen tot meest klantvriendelijke verzekeraar. Sluit snel en eenvoudig online je rechtsbijstandverzekering af. Voor vragen of hulp bij het overstappen kun je contact met ons opnemen via WhatsApp of sociale media.

https://www.ditzo.nl