ABNY
Image default
Management

Werkcontact Outplacement opent nieuwe locatie in Breda

Op 3 januari opent Werkcontact Outplacement de deuren van een nieuwe locatie in Breda. De nieuwe locatie bevindt zich in het oude hoofdkantoor van Oranjeboom ‘De Drie Hoefijzers’. Het is een gebouw met karakter en de restauratie in 2010 is het monument uitgerust met alle moderne faciliteiten. Er gaat zelfs een verhaal in de ronde over een geheime schuilkamer in de nok van het karakteristieke gebouw.

De nieuwe locatie is ter uitbreiding van de locatie aan de Oranjesingel en bevindt zich aan het begin van de Ceresstraat, op 6 minuten loopafstand van het Centraal Station en binnen een straal van een kilometer van het stadscentrum. De HSL-shuttles, die Breda al sinds 2009 aansluiten op het Europese netwerk van Hogesnelheidstreinen, zorgen voor een optimale bereikbaarheid. Stapt u toch liever in de auto? Ook dan is Werkcontact Outplacement goed te bereiken via verschillende uitvalswegen. Van een zoektocht naar de locatie is dan ook geen sprake, want dit majestueuze monument is niet te missen.

Werkcontact Outplacement is in 2003 opgericht en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een vernieuwende en vooruitstrevende specialist op het gebied van outplacement en re-integratie tweede spoor. Met plaatsingscijfers die al jaren boven de 80 procent liggen behoort Werkcontact tot de best presterende outplacementbureaus in haar sector.

Werkcontact Outplacement heeft vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland. Noord-Brabant en Zeeland en werkt met een vast team van loopbaancoaches, outplacementadviseurs en specialisten spoor 2 re-integratie.

Werkcontact Outplacement is lid van 0VAL, de brancheorganisatie van outplacementbedrijven en biedt zowel individueel als collectief outplacement aan. Indien u als werkgever of werknemer voor het eerst met outplacement te maken krijgt, staat Werkcontact Outplacement u graag met raad en daad bij zodat u zekerheid heeft over de geldende wetgeving en te volgen procedures.
Het nieuwe adres van Werkcontact Outplacement in Breda is: Ceresstraat 13, 4811 CA Breda, telefoon: 088-033 30 08.
 

https://www.outplacementverzekering.nl