ABNY
Image default
Woning en Tuin

Duurzame energie

In deze tijd van klimaatverandering gaan steeds meer mensen op zoek naar milieuvriendelijke alternatieven om energie op te wekken. Daarom zijn zonnepanelen steeds vaker terug te zien in het straatbeeld. Zonnepanelen zijn een mooie investering waarvan u veel profijt zult hebben. Zelfs in ons bewolkte land waar de zon zich niet vaak laat zien, wordt door middel van zonnepanelen energie opgewekt zonder dat er hierbij schadelijke stoffen vrij komen. Het is een duurzame methode die voordelen oplevert voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.  

Zonnepanelen plat dak

Zonnepanelen kunnen zowel op een schuin dak als op een plat dak geplaatst worden. Het voordeel van een plat dak is dat de panelen precies in de goede hoek geplaatst kunnen worden, zodat de zonnestralen optimaal opgevangen worden. Kewodak is als dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen op platte daken. Wij hebben al jarenlang ervaring met de aanleg en het onderhoud van platte daken en hebben daarnaast alle kennis in huis op het gebied van zonnepanelen plat dak. We kunnen dan ook precies bepalen welk soort zonnepanelen het meest geschikt zijn voor uw huis en specifieke situatie.

Zonnepanelen Leiden

Investeren in milieuvriendelijke oplossingen zoals zonnepanelen wordt steeds aantrekkelijker en beter bereikbaar gemaakt voor particulieren. In grote steden zoals Leiden wordt de aanleg van zonnepanelen zoveel mogelijk gestimuleerd, bijvoorbeeld door het oprichten van coöperaties. De specialisten van Kewodak kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten zonnepanelen. We kunnen deze vakkundig op uw dak plaatsen, zodat optimaal rendement behaald wordt. 

Onderhoud zonnepanelen

Goed onderhoud van uw zonnepanelen is belangrijk, omdat vuil op de panelen ervoor zorgt dat er minder zonnestralen doorgelaten kunnen worden. Uiteraard staan wij ook voor deze klus graag voor uw klaar. Voor meer informatie over zonnepanelen Leiden kunt u op de website van Kewodak kijken, of contact met ons opnemen zodat we u persoonlijk te woord kunnen staan.

http://www.kewodak.nl/