ABNY
Image default
Bedrijven

Verschillen mannen en vrouwen

Sommige producten zijn alleen bestemd voor vrouwen, dit komt doordat zij een ander lichaam hebben dan mannen. Het is daarom aan fabrikanten om dit allemaal te realiseren. Zo begint het al met kleding, een vrouw heeft een bh nodig. Deze verzorgd de steun aan de borsten van een vrouw, anders gaan deze hangen en kan het pijnlijk worden voor een vrouw. Zij hebben dan ook vast last als zij geen bh dragen. Dit is storend voor hen maar ook voor andere kledingstukken worden alleen gemaakt voor een vrouw. Vrouwen zijn lichamelijk anders dan mannen, zij hebben een menstruatiecyclus, zij hebben hier dan ook speciale producten voor nodig die mannen nooit in hun leven nodig zullen hebben. Vrouwen zijn hierdoor sneller veel meer geld kwijt aan dergelijke dingen. Mannen hoeven bijvoorbeeld ook geen make-up te kopen, make-up is dan ook vaak erg duur.

Er zijn voor vrouwen verschillende kledingstukken van verschillende materialen, terugkomend op de bh, deze kan redelijk stevig zijn en zacht, een zogeheten Soft bra, is een zachte bh die wel steun biedt en comfortabel zit. Hierdoor kan een vrouw doen wat zij wilt zonder gestort te worden door oncomfortabele kleding. Maar er zijn ook nog andere bh soorten, de markt voor lingerie is groot en divers. Er kunnen verschillende kledingstukken gekocht worden van veel verschillende materialen. Zo is kant een veel gebruikt materiaal voor lingerie. Dit materiaal ziet er mooi uit en kan in verschillende kleuren worden toegepast op het ondergoed. Vaak hebben deze ook een vormpje, het is te vergelijken met een oud tafelkleed, het patroon in ieder geval. Verder kan een vrouw veel Lingerie online vinden, er zijn steeds meer aanbieders van onder mode en het is voor een vrouw een stuk gemakkelijk om alles thuis relaxt te passen, online winkelen is dus voor lingerie een echte uitkomst.

http://lola-lou.com/