ABNY
Particuliere dienstverlening

VG Trading verhuist naar nieuw kantoorpand!

VG Trading (gevestigd in Huizen, N-H) is verhuisd naar een nieuwe en grotere locatie. Voorheen was VG Trading gevestigd op de installatieweg in Huizen in een loods met beneden magazijn en boven een showroom. Afgelopen maand is VG Trading verhuist naar de Ambachtsweg 26 in Huizen. De ambachtsweg ligt in het hart van het bedrijvencentrum van Huizen.

In het nieuwe kantoorpand is er een enorme showroom aanwezig, waardor een groot deel van het assortiment makkelijk getoond kan worden. Het magazijn is ook meer dan verdubbeld, waardoor er meer opslag mogelijk is en dus een snelle levering van alle kantoormeubelen

Nog een voordeel. De openingstijden, waar altijd een personeelslid aanwezig is, zijn bezoekers gewoon tijdens openingstijden welkom.

Openingstijden Ma. Geopend op afspraak Di. 09:00 tot 17:00 uur Wo. 09:00 tot 17:00 uur Do. 09:00 tot 17:00 uur Vr. 09:00 tot 17:00 uur Zat. 09:00 tot 13:00 uur Zon. Gesloten

‘Inmiddels is er ook al een goede aanloop uit de Regio. Juist, omdat we gevestigd zijn aan een drukke straat zien mensen ook nu ook en merk je ook hoe snel het gaat in een dorp als Huizen. Steeds vaker komen ook particulieren even kijken voor een bureau of bureaustoel. Een goede keuze, deze geweldige locatie’.

https://www.vgtrading.nl

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de kosten van een begrafenis en diensten van een uitvaartverzorger in de regio Breda?

Het leven is leuker met je rijbewijs op zak

Autorijschool Delft