VG Trading verhuist naar nieuw kantoorpand!

VG Trading (gevestigd in Huizen, N-H) is verhuisd naar een nieuwe en grotere locatie. Voorheen was VG Trading gevestigd op de installatieweg in Huizen in een loods met beneden magazijn en boven een showroom. Afgelopen maand is VG Trading verhuist naar de Ambachtsweg 26 in Huizen. De ambachtsweg ligt in het hart van het bedrijvencentrum van Huizen.

In het nieuwe kantoorpand is er een enorme showroom aanwezig, waardor een groot deel van het assortiment makkelijk getoond kan worden. Het magazijn is ook meer dan verdubbeld, waardoor er meer opslag mogelijk is en dus een snelle levering van alle kantoormeubelen

Nog een voordeel. De openingstijden, waar altijd een personeelslid aanwezig is, zijn bezoekers gewoon tijdens openingstijden welkom.

Openingstijden
Ma. Geopend op afspraak
Di. 09:00 tot 17:00 uur
Wo. 09:00 tot 17:00 uur
Do. 09:00 tot 17:00 uur
Vr. 09:00 tot 17:00 uur
Zat. 09:00 tot 13:00 uur
Zon. Gesloten

‘Inmiddels is er ook al een goede aanloop uit de Regio. Juist, omdat we gevestigd zijn aan een drukke straat zien mensen ook nu ook en merk je ook hoe snel het gaat in een dorp als Huizen. Steeds vaker komen ook particulieren even kijken voor een bureau of bureaustoel. Een goede keuze, deze geweldige locatie’.

https://www.vgtrading.nl