ABNY
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vriesopslag en -vervoer

Voor de diepvriesopslag, inslag en uitslag van uw zorgvuldig geproduceerde voedingsmiddelen, bent u op zoek naar een bedrijf waarop u kunt rekenen. U wilt mensen vinden die net zoveel zorg en aandacht aan uw producten besteden als u doet. Daarom laten we u graag kennis maken met Frigo Group. Wij verzorgen al jarenlang de vriesopslag en ook het transport van voedingsmiddelen voor verschillende bedrijven. Ons team werkt vol overgave om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van uw producten behouden blijft. Dit doen wij door de juiste kennis toe te passen en gebruik te maken van de nieuwste technologie.

Diensten op maat

Met twee grote vrieshuizen op strategische plekken in Nederland, kan Frigo Group altijd een plek vrijmaken voor uw producten. Het maakt niet uit of uw bedrijf een grote multinational is, of een klein familierestaurant. Bij Frigo Group kennen we uw naam, weten we wat uw wensen zijn en hanteren we een persoonlijke benadering. U kunt altijd aan ons kenbaar maken wat uw verwachtingen zijn, want we leveren onze diensten graag op maat. Wat voor het ene bedrijf werkt, zal immers voor het andere bedrijf minder goed werken.

Geconditioneerd vervoer

Frigo Group zorgt er niet alleen voor dat uw diepvriesproducten netjes opgeslagen worden. We verzorgen ook het geconditioneerd vervoer ervan. We gebruiken hiervoor speciaal diepvries en koeltransport, zodat uw producten ook in de vrachtwagen op de juiste temperatuur blijven. Daarbij hebben we onze eigen vrachtwagenchauffeurs, die verstand van zaken hebben en de kwaliteit van uw producten tijdens het gehele proces bewaken. Het transport van uw producten vindt niet alleen binnen Nederland plaats, maar ook naar en van verschillende andere landen in Europa. Als u graag wilt weten wat Frigo Group voor u kan betekenen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

http://www.frigogroup.com/