ABNY
Image default
Gezondheid

Helende krachten van de amethist

De amethist is een soort edelsteen waar men al jaren zweert dat het geneeskracht bezit. De helende krachten worden al tienduizenden jaren erkent. Zo dachten de oude Grieken dat de steen hielp tegen katers en dronkenschap. In de Middeleeuwen werd de steen gebruikt door hoog aangeschreven personen om rijkdom aan te tonen, maar ook tegen tovenarij en hekserij. Tegenwoordig wordt de amethist en geneeskracht gebruikt bij mensen die slecht kunnen slapen en/of met heimwee te maken heeft.

Nog meer geneeskrachtige werkingen

De amethist werkt tegen de volgende dingen:

  • Helpt bij heimwee
  • Help tegen verdriet of bij verdrietige situaties
  • Bij plotselinge woede
  • Slaapstoornissen
  • Hoofdpijn en spanningen
  • Geeft rust in het hoofd en in het leven

Kopen van een amethist

Amethisten zijn erg gemakkelijk te koop in zowel Nederland als België. De steen is een van de bekendste edelstenen ter wereld en daarom niet eens zo duur. Je kunt bijvoorbeeld eens bij de bekende webwinkel bol.com kijken. Je vindt hier bijvoorbeeld kettingen, hangers, pendels, bedels, armbanden en andere vormen van sieraden. Daarnaast zijn er ook beeldjes ter decoratie te vinden. Wij van edelstenen.blog zijn fan van de clusters, omdat je daar ook andere stenen mee kunt ontladen van negatieve energie.

Informatie over de steen

Wil je meer informatie hebben over de steen, dan kun je bij onze blog kijken. Wij hebben de meest actuele informatie over de stenen en bespreken alle onderwerpen. Hierbij kun je denken aan de werking, geneeskracht en het kopen van de amethist. Neem eens een kijkje en verbaas je over de wondere mooie wereld van edelstenen.

http://www.edelstenen.blog