ABNY
Image default
Energie

Gratis verwarmen met een luchtcollector

Gratis uw huis (bij) verwarmen met een luchtcollector.

Klinkt het niet ongelooflijk? Het is mogelijk uw huis (bij) te verwarmen met een zonne luchtcollector. Een warmte luchtcollector is een zonnepaneel die voorzien is van een ingang en uitgang voor lucht. De lucht wordt het paneel ingezogen met behulp van een ventilator en zal in de collector worden opgewarmd door de speciaal ontworpen gepatenteerde lamellen.

De ventilator werkt bovendien ook nog op zonne energie zodat het geheel super duurzaam en eco vriendelijk is. U verwarmt uw ruimte gratis met behulp van de zon. 

Het is mogelijk om de lucht van buiten te halen en in een woning te blazen maar nog beter is het om de al reeds warmere lucht in uw woning aan te zuigen en deze door het paneel te halen en terug te blazen in de ruimte.

Aangenamere lucht en betere leefomgeving

Een temperatuursverhoging van 10 tot wel 30 graden is mogelijk met de luchtcollectoren van Warmteshop.eu U zult begrijpen dat dit een aanzienlijke besparing kan zijn op uw energierekening, maar daarnaast ook veel andere voordelen heeft. Zo is de lucht aangenamer, droger maar ook voorkomt u schimmels en pollen.

Ideaal dus ook voor uw vakantiewoning, stacaravan,boot, schuur waar u vanaf nu gratis kan verwarmen en deze schimmels voorkomt. Vochtige ruimtes behoren nu tot het verleden. Geen klamme dekbedden meer als u in uw zomerhuis arriveert.

Toepassingen, Het warmhouden ontvochtigen van:

 • Woonhuis;
 • Tijdelijke woning;
 • Vakantiehuis;
 • Dierenverblijf;
 • Schuur;
 • Caravan;
 • Boot;
 • Bijkeuken;
 • Wijnkelder;
 • Tuinhuisje

Voordelen:

 • Lage aanschafwaarde;
 • Eenvoudige montage;
 • Minder pollen;
 • Minder vocht, minder schimmel
 • Gezondere leefomgeving
 • Werkt zonder stroom;
 • Duurzaam en eco vriendelijk;
 • Gratis warmte;
 • Snelle terugverdientijd;
 • Weinig of geen onderhoud;
 • Door weinig componenten nagenoeg geen slijtage;
 • Lange levensduur

Meer informatie over de Luchtcollector is te vinden op de website www.warmteshop.eu

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/luchtcollector/