ABNY
Woning en Tuin

Taxatie van uw huis: u regelt het zelf!

Stel: u heeft een huis gekocht en hoort vervolgens van uw hypotheekadviseur of van de bankmedewerker bij wie u de hypotheek aanvraagt dat er een taxatie van het pand moet plaatsvinden. Hoe regelt u dat dan? En wat kost zoiets eigenlijk? Wij van TaxatieVeilingen.nl helpen u graag op weg! Bij ons bepaalt u door middel van veilingen helemaal zelf hoeveel u wilt uitgeven. Zo blijft de taxatie altijd binnen uw budget.

Een taxatie van uw huis: makkelijk en snel geregeld!

Via onze website kunt u helemaal zelf bepalen hoeveel u betaalt voor de taxatie van uw huis. U biedt namelijk op de taxatie voor uw huis, uitgevoerd door een erkend taxateur die tevens ingeschreven staat bij het NRVT (Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Als u de hoogste bieder blijkt, geeft u daarmee opdracht voor het uitvoeren van de taxatie van uw pand.

De hoogte van de kosten van de taxatie blijven daarmee volledig binnen uw eigen budget, want dit bepaalt u immers zelf. Wel wordt het bedrag dat u uiteindelijk heeft geboden mogelijk verhoogd met de extra kosten die u heeft aangegeven in uw profiel. Voordat u uw bod definitief plaatst krijgt u van ons eerst een overzicht van de uiteindelijke totale kosten; zo weet u zeker dat de taxatie binnen uw kostenplaatje past.

Wanneer u de veiling heeft gewonnen maakt de u de totale kosten gemakkelijk naar ons over via IDeal.

En dan?

Nadat er een taxateur aan uw opdracht voor taxatie is gekoppeld, wordt er via e-mail een overeenkomst op gestuurd die u dient te ondertekenen en aan uw taxateur dient te retourneren. De taxateur neemt vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak voor de waardebepaling.

Ons streven is dat de aan u gekoppelde taxateur de taxatie van uw pand binnen veertien dagen heeft afgerond en het bijgaande rapport dan ook voor u klaar heeft. Deze kunt u vervolgens met een gerust hart overhandigen aan uw hypotheekadviseur of aan de bankmedewerker bij wie u de hypotheek voor uw huis heeft aangevraagd.

Heeft u nog vragen? Wij zowel per e-mail als telefonisch te bereiken voor vragen, opmerkingen of advies. Wij horen graag van u!

Gerelateerde artikelen

Verhuizen en offertes vergelijken? Hier moet je op letten.

De badkamer een makeover geven? 3 essentials

Diverse soorten egaline vind je op egaline.online