ABNY
Image default
Woning en Tuin

Taxatie van uw huis: u regelt het zelf!

Stel: u heeft een huis gekocht en hoort vervolgens van uw hypotheekadviseur of van de bankmedewerker bij wie u de hypotheek aanvraagt dat er een taxatie van het pand moet plaatsvinden. Hoe regelt u dat dan? En wat kost zoiets eigenlijk? Wij van TaxatieVeilingen.nl helpen u graag op weg! Bij ons bepaalt u door middel van veilingen helemaal zelf hoeveel u wilt uitgeven. Zo blijft de taxatie altijd binnen uw budget.

Een taxatie van uw huis: makkelijk en snel geregeld!

Via onze website kunt u helemaal zelf bepalen hoeveel u betaalt voor de taxatie van uw huis. U biedt namelijk op de taxatie voor uw huis, uitgevoerd door een erkend taxateur die tevens ingeschreven staat bij het NRVT (Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Als u de hoogste bieder blijkt, geeft u daarmee opdracht voor het uitvoeren van de taxatie van uw pand.

De hoogte van de kosten van de taxatie blijven daarmee volledig binnen uw eigen budget, want dit bepaalt u immers zelf. Wel wordt het bedrag dat u uiteindelijk heeft geboden mogelijk verhoogd met de extra kosten die u heeft aangegeven in uw profiel. Voordat u uw bod definitief plaatst krijgt u van ons eerst een overzicht van de uiteindelijke totale kosten; zo weet u zeker dat de taxatie binnen uw kostenplaatje past.

Wanneer u de veiling heeft gewonnen maakt de u de totale kosten gemakkelijk naar ons over via IDeal.

En dan?

Nadat er een taxateur aan uw opdracht voor taxatie is gekoppeld, wordt er via e-mail een overeenkomst op gestuurd die u dient te ondertekenen en aan uw taxateur dient te retourneren. De taxateur neemt vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak voor de waardebepaling.

Ons streven is dat de aan u gekoppelde taxateur de taxatie van uw pand binnen veertien dagen heeft afgerond en het bijgaande rapport dan ook voor u klaar heeft. Deze kunt u vervolgens met een gerust hart overhandigen aan uw hypotheekadviseur of aan de bankmedewerker bij wie u de hypotheek voor uw huis heeft aangevraagd.

Heeft u nog vragen? Wij zowel per e-mail als telefonisch te bereiken voor vragen, opmerkingen of advies. Wij horen graag van u!