ABNY
Image default
Woning en Tuin

Gezocht: Opslagruimte Rotterdam

Hebt u een opslagruimte in Rotterdam? Of weet u daar een opslagruimte? Wij, van Opslagmarkt, zijn op zoek naar een opslagplaats in Rotterdam. Opslagmarkt.nl is een bedrijf dat opslagruimtes regelt voor grote evenementen. Vorig jaar hadden wij de spullen opgeslagen in een groot magazijn in Rotterdam Blaak. Helaas is dit magazijn afgelopen maand in vlammen opgegaan door een grote brand, daarom zoeken wij iets nieuws. In Rotterdam wordt ieder jaar de grootste rommelmarkt van Nederland georganiseerd. Deze rommelmarkt staat bekend om de variëteit en veelheid aan spullen. Voor deze markt regelen wij als bedrijf een opslagruimte.

Waarom een opslagruimte in Rotterdam?

In Rotterdam wordt jaarlijks een grote markt gehouden rond de Markthal. Deze markt trekt veel toeristen en mensen uit de regio. Ieder jaar is daar ook weer de grootste rommelmarkt van Nederland te vinden. Opslagmarkt.nl regelt ieder jaar een ruimte waar de spullen voor de rommelmarkt opgeslagen kunnen worden. Helaas is het mooie magazijn wat we hadden door een grote brand volledig verwoest. Gelukkig gebeurde dit na de laatste rommelmarkt, zodat er bijna geen spullen verloren gegaan zijn. Allerlei organisaties zijn nu alweer bezig met het inzamelen van spullen voor de rommelmarkt. Daarom zijn wij nu dringend op zoek naar een goede en grote opslagruimte in Rotterdam.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken met spoed een grote opslagruimte in Rotterdam. De ruimte moet minimaal 300 m2 zijn. Het liefst zo’n 500 m2, omdat er heel wat spullen opgeslagen moeten worden. Als locatie hadden wij zelf iets in de buurt van de Markthal en Rotterdam Blaak in gedachten. Dit in verband met het vervoer van de spullen naar de rommelmarkt zelf. Wanneer er in deze buurt niets te vinden is, mag het ook ergens anders in of rond Rotterdam zijn.

Weet u een ruimte?

Hebt u een grote ruimte die u wilt verhuren? Of kent u iemand die een opslagruimte in Rotterdam verhuurd? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. U kan contact met ons opnemen via de mail: info@opslagmarkt.nl met als onderwerp: Opslagruimte Rotterdam. Of u kan ons bellen.