ABNY
Image default
Webdesign

Moet je een webshop maken?

Misschien heb je weleens nagedacht om een webshop te maken. Je wilt een zakcentje verdienen, of je hebt een briljant idee voor een nieuwe zaak bedacht. Voordat je aan de slag gaat moet je eigenlijk eerst overwegen of een webshop maken wel iets voor jou is. Je kunt wel in Shoptrader binnen een uurtje een webshop maken, dat is het probleem niet. Er zijn nog veel meer zaken om rekening mee te houden, ben jij het juiste type voor een webwinkel of kun je beter iets anders gaan doen met je tijd en talent?

 

Niet iedereen moet een webshop maken

Ondernemen is hard werken, het komt echt niet vanzelf. De klanten werven, de producten op voorraad houden, geld tellen… Een webshop maken is het begin van een groot avontuur waarvan je het einde niet kent. Als jij niet van verrassingen houdt kun je beter een andere baan zoeken, dan ben jij niet uit het juiste hout gesneden.

 

Jij moet wel een webshop maken

Als de vorige alinea je niet heeft afgeschrikt heb jij doorzettingsvermogen. Jij durft die uitdaging aan en wil een webshop maken. Mooi zo, registreer je vandaag nog bij Shoptrader en ga aan de slag. Jazeker, vandaag want van uitstel komt afstel. En nee, je loopt geen financieel risico want Shoptrader heeft nu een 15 dagen gratis probeer termijn. Heb jij nog andere redenen om niet te starten? Druk met andere zaken, hangen met je vrienden…

 

Niet twijfelen maar doen!

Sorry hoor, wanneer jij excuses gaat bedenken moet je gewoon geen webshop maken. Want je hebt die prikkel nodig, die drive om iets neer te zetten wat helemaal van jou is. Je hebt met Shoptrader de software om de website te maken, je kunt twee weken gratis aan de slag, ook in de vrije uurtjes. De rest is voor jou. Wat is jouw idee, waar vind je klanten en hoe ga je inkopen en verkopen? Worden het eigen producten of doe je aan affiliate marketing? Veel keuzes toch? Jazeker, dat is echt ondernemen, welcome to the club!

 

Een webshop maken is de eerste stap, durf jij die vandaag nog te zetten?