ABNY
Image default
Woningen

3 beste Bosch PST decoupeerzagen

Bosch kan er wat van als we het hebben over het ontwikkelen van decoupeerzagen. Zo heeft Bosch een grote hoeveelheid decoupeerzagen ontwikkeld. Deze decoupeerzagen zijn je vast niet ontschoten of wel? Nou kortgezegd kun je ze herkennen aan de naam Bosch PST. Dat is eigenlijk de naam die ze standaard hanteren als het gaat om decoupeerzagen. Daarbij komt ook nog eens kijken dat Bosch momenteel zo’n 9 decoupeerzagen heeft uitgebracht. Ongelofelijk he? Een aantal van deze decoupeerzagen verkopen momenteel erg goed onder het kluspubliek. Eén van de bekendste is natuurlijk de Bosch PST 900 Pel, maar welke heb je nog meer? Hieronder de drie bestverkochte decoupeerzagen van het merk Bosch.

Bosch PST 900 PEL

De Bosch PST 900 PEL decoupeerzagen zijn van een hoge klasse. Niet alleen beschikt deze decoupeerzaag over een vermogen van 620 watt, maar heeft die ook nog eens een zaagcapaciteit in hout van 90 millimeter. Ongelofelijk he? Zelfs in staal staat deze decoupeerzaag zijn mannetje met een zaagdiepte van 10 millimeter. Om je toch meer een beeld te geven van deze Bosch decoupeerzaag hebben wij hieronder een filmpje geplaatst. Hierin is goed te zien wat deze decoupeerzaag jou te bieden heeft.

Bosch PST 650

De Bosch PST 650 is het kleine broertje van de PST 900 PEL. Toch mag deze decoupeerzaag niet ontbreken. Het leuke aan deze machine is de prijs. Dankzij de beperkingen in functionaliteiten is die al verkrijgbaar voor zo’n 50 euro. Met in het achterhoofd dat die nog steeds beschikt over een hoog vermogen van maar liefst 500 watt en een zaagcapaciteit van 65 millimeter. Ideaal toch? Ook is het mogelijk om in staal te zagen, maar dan met een maximale diepte van 4 millimeter.

Bosch PST 18 LI 1

Natuurlijk wil je soms wat meer flexibiliteit. In dat geval kan een accu decoupeerzaag uitkomst bieden. Een bekende decoupeerzaag van Bosch is de Bosch PST 18 LI. Deze decoupeerzaag beschikt over een spanning van 18 volt. Dat terwijl die toch beschikt over een zaagcapaciteit van maar liefst 80 millimeter. Zelfs is het zagen in hout mogelijk tot een maximale diepte van 5 millimeter.

Bron: http://www.decoupeerzaagkopen.nl/bosch-decoupeerzaag/