ABNY
Image default
Adverteren

Bierglazen voor elke gelegenheid

Bent u opzoek naar een bijzonder bierglas die de smaak van uw favoriete drankje optimaliseert? Dan bent u bij onze webshop aan het juiste adres. Onze bierglazen zijn geschikt voor elke gelegenheid. Denk maar eens in een heerlijke zomeravond met een lekkere barbecue en al je favoriete mensen om je heen. Dan is het toch perfect als je drankje ook nog eens op zijn best smaakt? Niet veel mensen weten dat je de smaak van uw favoriete merk bier kan optimaliseren met een goed bierglas, zonder zo’n glas zal u nooit de ultieme smaak beleven. Wat belangrijk is dat er ruimte is in het glas om het bier te kunnen laten ademen en langzaam tot leven kan laten komen. Daarnaast heeft elk soort ook nog eens een andere schuimkraag nodig om de drinkervaring te verbeteren.

Bierglazen snel in huis

Heeft u de geschikte bierglas al gevonden en wilt u hem ook nog eens zo snel mogelijk in huis hebben? Maar heeft u geen zin om door de regen naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum te gaan of om weer eens met al die zware tassen te sjouwen? Bekijk dan eens onze webshop. Hier vindt u een groot assortiment aan diverse glazen, die elk bierglas tot zijn recht te laten komen Tevens zetten wij de klanten altijd op de hoogste plek. Zo zorgen wij er altijd voor dat de bestelling zo snel mogelijk bij u binnenkomt. Zo geldt bij ons altijd op werkdagen voor 15.00 besteld, al de volgende dag in huis.

Bierglazen veilig betalen

Uw favoriete bierglas betaalt u ook bij onze webshop gewoon gemakkelijk online. Wij beschikken over drie betaalmogelijkheden om het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u kiezen voor een bankoverschrijving, via iDeal of via Afterpay. Met Afterpay betaalt u pas nadat u de bestelling in huis heeft. Dat is pas een fijne service!