ABNY
Image default
Woning en Tuin

Naambord voordeur? De NaambordenSite!

Als je op zoek bent naar een nieuw naambordje bij de voordeur, valt er volop te kiezen. Wat vind je bijvoorbeeld van een aluminium naamplaat? Met de strakke, hippe uitstraling maak je echt een statement. Aluminium plaatjes zijn er in veel maten en vormen. Er zijn kleine modellen in onder meer wit, zwart en grijs. De grootte van de letter, het lettertype en de kleur van de tekst bepaal je zelf. De borden met figuren in fris groen, rood en blauw zijn erg trendy. Bijvoorbeeld een driehoek, een rechte baan of de bovenkant van het bord. Onze serie witte aluminium naamborden met RVS look willen we je ook niet onthouden. Je kunt er zowel het huisnummer als alle namen op kwijt. De bonte, vrolijke versiering maakt deze borden uniek. En ook niet onbelangrijk: ze zijn zeer betaalbaar.

Naambord met licht
De wereld van huisnummers en naamborden staat niet stil. Nieuwe technieken en jonge ontwerpers zorgen keer op keer voor vernieuwende designs. Kijk bijvoorbeeld eens naar de categorie verlichte naamborden. Als je een bordje zoekt dat overdag, ’s avonds én ‘s nachts leesbaar is, is dit wat je zoekt. Je kunt kiezen uit Solar en LED ontwerpen, maar ook naamborden op batterijen of stroom. Het kleurenpalet is uitgebreid en dat geldt ook voor de afmetingen. Heb je een bedrijf aan huis? Met een verlichte naambord ben je altijd vindbaar! Als je het bordje van jouw voorkeur hebt gevonden, klik je er op en kun je meteen je bestelling plaatsen.

https://www.denaambordensite.nl/