ABNY
Image default
Zakelijke dienstverlening

Snel en gemakkelijk een onafhankelijke en gespecialiseerde arbodienst!

Voor de perfecte arbodiensten vergelijken voor uw bedrijf, bent u aan het juiste adres bij de Arbomakelaar! Met hun jarenlange ervaring op het gebied van het vergelijken van arbodiensten, helpen zij u altijd aan de perfecte arbodienst voor uw bedrijf! De Arbomakelaar is geschikt voor bedrijven met meer dan 50 werknemers. Wanneer u gebruik maakt van de Arbomakelaar, ontvangt u drie offertes. En als klap op de vuurpijl is het vergelijken van arbodiensten bij de Arbomakelaar geheel kosteloos!

Arbodiensten die voldoen aan de beste kenmerken

De arbodiensten die wij u aanbevelen, voldoen altijd aan de beste kenmerken van een arbodienst. Ten eerste vinden wij het belangrijk dat u een passend contract ontvangt. Zo bepaalt u zelf hoeveel u van een arbodienst verwacht, misschien wilt u alleen hulp ontvangen als dat nodig is. Geen probleem, dan zorgen wij voor een arbodienst die eigen regie op verzuim aanbiedt! Ten tweede luisteren wij naar uw wensen, op basis hiervan selecteren wij enkel de arbodiensten die een werkwijze hanteren die voldoet aan uw wensen. Ook zorgen wij ervoor dat u een goede bedrijfsarts krijgt, iemand die hart heeft voor zijn vak en weet hoe alles werkt. Kiest u voor de Arbomakelaar, dan kiest u ook voor een netwerk vol kennis en deskundigheid, hierdoor kunnen wij u altijd de beste arbodiensten aanbieden. Tenslotte vinden wij persoonlijke aandacht erg belangrijk. Wij selecteren alleen de arbodiensten die u als klant en niet als nummer zien. Alleen met persoonlijke aandacht wordt elke keer het beste resultaat behaald!

Onafhankelijkheid gewaarborgd

Spreekt de Arbomakelaar u aan? Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken. Dit kan door een mail te sturen of ons te bellen. Hier kunt u dan eerst al uw vragen en wensen duidelijk maken. Ook is het mogelijk om direct de drie gratis offertes aan te vragen. De Arbomakelaar vergelijkt op een onafhankelijke manier de arbodiensten. Wij kunnen de drie offertes gratis aan u aanbieden, doordat de arbodienst die u uiteindelijk via ons kiest, ons wel betaald. Maar doordat wij u altijd drie verschillende arbodiensten aanbieden, garanderen wij u onze onafhankelijkheid!