ABNY
Image default
Financieel

Informatie over financiele producten

Informatie over financiële producten

Via de website financeinfo.nl kun je informatie vinden over financiële producten waar je dagelijks mee te maken krijgt. Denk hierbij aan leningen, verzekeringen, spaarrekeningen, creditcards en beleggen. Maar het gaat niet alleen om informatie verstrekken. Je kunt via deze website ook de verschillende aanbieders en verstrekkers vergelijken. Niet alleen vind je zo het financiële product wat het beste bij jou past maar je kunt ook kosten vergelijken en wellicht besparen.

Geld lenen, het hoe en waarom

Wanneer je geld wilt lenen is het van belang om te kijken naar de verschillende soorten leningen, welke lening het best bij je past en wat de kosten zijn. Je vergelijkt het best verschillende leenvormen en verschillende aanbieders via Financeinfo.nl. Het spreekt vanzelf dat je met een persoonlijke lening of doorlopend krediet geen huis kunt kopen, maar met een hypothecair krediet wel.Persoonlijke leningen zijn vooral bedoeld voor huishoudelijke uitgaven of kleine verbouwingen, terwijl een doorlopend krediet ideaal is om wat extra geld achter de hand te hebben. Welke aanbieders er zoal zijn op het gebied van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten, wat de voor- en nadelen zijn en hoe het zit met de kosten, dit zijn allemaal zaken die je via een paar muisklikken kunt uitzoeken.

 

Verzekeringen, vergelijk en bespaar geld

Zo veel soorten verzekeringen, zo veel aanbieders. En ook wat je zorgverzekering betreft is de keuze groot. Een basisverzekering is voor iedereen boven de achttien jaar verplicht. Wat een aanvullende verzekering betreft heb je een vrije keuze. Binnen deze aanvullende verzekeringspakketten zijn veel verschillen, qua dekking maar ook qua kosten. Het is dan ook van belang om deze aanvullende verzekeringen goed met elkaar te vergelijken. Zodat je niet betaald voor hulp die je uiteindelijk niet nodig zult hebben.