ABNY
Image default
Mode en Kleding

Vraag naar jurken in grote maten neemt toe

De winter is al bijna weer voorbij, wat inhoudt dat de lente en zomer in zicht zijn. Hier leven alle mensen weer naar toe. Het warme weer bevalt de Nederlands toch beter dan het koude. In de kleding branche is vooral te merken dat jurken in grote maten in trek is. Naast de slankere vrouwen is er voor de gezetter vrouwen ook voldoende jurken beschikbaar. Hier was vorig jaar een grote discussie over. Dat er weinig te kopen viel voor gezetter vrouwen. Daarom is er dit jaar rekening gehouden met deze doelgroep. De doelgroep van jurken in grote maten is nou goed vertegenwoordigd. Veel winkelketens promoten hier ook opvallend veel meer in het voor seizoen.

Jurken in grote maten zijn erg populair

Voor jurken in grote maten die afslanken zijn populair dit jaar. Veel vrouwen houden ervan om zich in jurken te vertonen. Jurken in grote maten worden in allerlei kleuren en maten verkocht. Op internet is hier veel over te vinden en te kopen maar deskundige denken toch wanneer vrouwen naar de winkel komen een betere mogelijkheid hebben om te passen dan thuis. In de meeste gevallen gaan de vrouwen dan met het juiste product en maat naar huis. Vooral jurken in grote maten is dat het geval. Vaak valt het net anders uit dan gedacht. Dan kan er ter plekke andere jurken in grote maten vertoond worden zodat er als nog wat verkocht wordt.

Steeds groter aanbod jurken

Jurken in grote maten zullen ook op internet meer aanbod komen. Omdat er vorig jaar daarin echt een te kort was willen de winkelketens dit niet nog een keer meemaken. Hier hebben zij de afgelopen echt een groot gedeelte van de omzet misgelopen. Om er voor te zorgen dat de meeste winkelketens in alle opzichten voldoen aan de vraag van de klanten is er een vragenlijst opgesteld. Hierin staan vragen waar zij de stempel op leggen deze lente en zomer. Ondanks deze vragen lijst zijn er altijd bepaalde winkelketens die richten op een bepaald soort doelgroep. Hierbij moet u denken aan ouderen, dun, dik of jong. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Sommige zijn juist gericht op jurken in grote maten bijvoorbeeld. Dit is juist een kleding stuk waarin zou zich kunnen onderscheiden van de rest.

http://www.zizzi.nl/c1046/jurken