ABNY
Image default
Onderwijs

Rijschool Amsterdam met hoog slagingspercentage

Een rijschool uit Amsterdam heeft zich afgelopen week mogen prijzen met de hoogst mogelijke slaginspercentage die een rijschool kan behalen. Er wordt elk jaar onderzoek gedaan naar de slaginspercentages van rijscholen, om zo een beeld te krijgen van de percentages per provincies. Er moet worden bij gezegd dat de percentages op het gebied van examens niet altijd iets zegt over de kwaliteit van de rijschool. In het geval van de rijschool uit Amsterdam werden er op jaarbasis ongeveer 25 kandidaten op examen gestuurd. Het percentage zal in dit geval dan hoger uitvallen dan een rijschool die bijvoorbeeld 100 kandidaten op examen stuurt. Het heeft hier ook te maken met het feit hoelang een leerling erover doet voor hij of zij op examen kan. Volgens de rijschool uit Amsterdam is dit voor elke leerling anders en nemen zij altijd ruim de tijd om te kijken wat het beste is voor de betreffende leerling.

De rijschool uit Amsterdam kwam in de categorie terecht waarin de slaginspercentages het hoogst zijn in Nederland. Er zijn maar een aantal rijscholen in Nederland die jaarlijks deze positie weten te bemachtigen. Meer weten over de rijschool uit Amsterdam met een hoog slaginspercentage? U kunt uzelf aanmelden via de website.

Rijschool Amsterdam is professioneel en deskundig

Bent u op zoek naar een professionele, deskundige en betrouwbare rijschool uit Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het behalen van het rijbewijs is een belangrijk moment in ieders leven en als erkende rijschool uit Amsterdam weten wij dit maar al te goed. Wij sturen de leerlingen op pad met één van onze deskundige rijinstructeurs om te kijken welk plan het beste bij de leerling past. Aan de hand van een proefles kunnen wij bepalen hoeveel lessen de leerling nodig heeft. We kunnen een pakket voor de leerling samenstellen, waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met de gemaakte kosten bij onze rijschool uit Amsterdam.

Het is natuurlijk ook mogelijk om geen gebruik te maken van een rijlessenpakket en de lessen los te kopen. Het voordeel van een pakket is echter dat hierbij de theorie examens en praktijkexamens inbegrepen zitten en dat u hier zelf niet achteraan hoeft. Daarnaast is het kiezen van een pakket ook relatief goedkoper dan het aanschaffen van losse lessen. Voor het opfrissen van het geheugen is het uiteraard wel een goede optie. Wilt u meer weten over onze rijschool uit Amsterdam? Kijk dan nu op de website voor meer informatie of vraag een gratis proefles aan.

http://rijschooloppertopper.nl/rijschool-amsterdam/