Bent u uitzichtloos?

Zit u misschien midden in een scheiding waar geen uitweg in is? Of komt u er niet uit met de school van uw kinderen en u ziet geen uitkomst? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van mediation. Wij zijn 2 vrouwen die een mediator kantoor zijn begonnen in Limburg. Neem eens een kijkje op www.buitengewoonmediaton.nl voor een mediator in de hele provincie Limburg en wie weet kunnen wij ook u helpen om van uw probleem af te komen!

Wat is mediation?

Voordat u gebruik gaat maken van mediation in Limburg, is het eerst handig om te weten wat mediation eigenlijk is. En wat nou hét verschil tussen een mediator en een bemiddelingspersoon is, want deze lijken natuurlijk erg veel op elkaar. Een mediator is een onafhankelijk persoon die u kan helpen met het oplossen van een juridisch probleem, een mediator mag ook geen standpunt nemen en moet altijd professioneel en onpartijdig blijven. Bij mediation helpt u dus zelf aan een oplossing en u krijgt hier alleen wat deskundige hulp bij zodat u de goede keuzes maakt. Mediation scheelt erg veel tijd in vergelijking met een rechtszaak, ook scheelt het erg veel geld omdat je natuurlijk niet te maken hebt met rechters en advocaten etc. toch zijn de afspraken die u uiteindelijk maakt met de mediators net zo geldig als de uitspraak in een rechtszaak. Het verschil tussen een mediator en een bemiddelingspersoon is dat bij mediation de mediator het gesprek leidt, en bij bemiddeling leiden jullie zelf het gesprek en krijgen jullie daar wat hulp bij.

Kunnen wij ook u helpen?

Natuurlijk hopen wij dat u nu iets meer duidelijkheid heeft over wat wij, de beste mediators in Limburg, voor u kunnen doen. Omdat wij al veel situaties hebben meegemaakt hebben wij veel ervaring en kunnen wij ook u het beste helpen! Als het hele traject is afgerond nemen we op later tijdstip nog een keer contact met u op om te vragen hoe het nu gaat en of u nog verdere vragen en/of opmerkingen heeft. Wij blijven dus bij u betrokken.

Wilt u graag meer informatie ontvangen? En precies weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk op www.buitengewoonmediation.nl voor de contactgegevens en verdere informatie.