ABNY
Woning en Tuin

Huis verkopen en terughuren

Wilt u uw huis verkopen en terughuren? Steeds meer mensen krijgen interesse in dit concept. Wat je doet is je zet je huis te koop en vervolgens huur je het terug. Op deze manier verzilver je de waarde van je huis. Veel mensen doen dit al. Zij vinden het belangrijk om de waarde terug te krijgen en hier leuke dingen mee te kunnen doen. Zo ben je misschien bijvoorbeeld al wat ouder en wil je eigenlijk het vermogen uit je huis halen om leuke dingen te doen. Hier kun je natuurlijk van alles mee doen. Dit blijkt al een echte trend te zijn in andere Europese landen, bijvoorbeeld in Duitsland. Nederland loopt nog een beetje achter en om deze reden wordt het wat meer aan de licht gebracht.

Huis verkopen en terughuren, hoe werkt het?

Hoe werkt het proces en waarbij kun je dit doen? go2home.nl is een website die hier erg goed in is. Zij hebben al wat langer ervaring met het kopen van huizen en vervolgens het verhuren van die zelfde huizen. Ze richten zich vooral op senioren. Deze groep kan misschien het geld gebruiken voor verbouwingen die ze al jaren hadden willen doen. Of misschien die reis die al jaren op de planning staat, maar vrij duur is. Het kan zijn dat de kinderen geholpen moeten worden en dat de prijs van het huis hierbij kan helpen. De voordelen van deze manier boven de manier om zelf je huis te verkopen zijn de volgende. Het kan namelijk zijn dat als u uw huis gewoon verkoopt, u in een minder fijn huis terecht komt. Op deze manier weet u dat u in uw eigen huis kunt blijven zitten. Ook is het fijn dat uw huis niet groot online hoeft te staan vanwege de verkoop. Uw privé huis blijft hierbij privé en niemand hoeft dit in te zien.

Conclusies

Uiteindelijk is het een mooie optie om te overwegen. Thuisborg heeft ontzettend veel ervaring en zoekt goede investeerders die uw huis kunnen over nemen. Vervolgens kunnen zij zelf u een goede huurprijs geven voor uw eigen huis. Op dit manier is het allemaal heel makkelijk geregeld. Ook veel mensen zijn blij met de manier waarop het nu gaat. Veel mensen zijn u al voor gegaan en daarom zeggen we ook: kom vooral even langs en vraag meer informatie. Het is namelijk een interessante manier waar weinig mensen wat vanaf weten.

Gerelateerde artikelen

Zo gebruik je roestvast staal in je interieur

Pendellampen

Gun jezelf zo’n heerlijke teakhouten tuinbank